Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Best of 2013 – Életmód

Best of 2013 – Életmód

2014. január 09. - Darqo

Best of 2013 - Életmód.jpg

Az életmód rovatunkban nem a hagyományos értelembe vett „egyél zöldséget”, „így sminkelj”, „ilyen ruhákat hordj”, „így bánj a csajoddal/pasiddal” vonalon mozgunk. Mindig olyan témák szerepelnek, amelyek a művészethez, designhoz és társaikhoz köthetőek, azonban nem feltétlenül az adott alkotás vagy tárgy kerül kiemelésre, hanem készítőjük hozzáállása az élethez. 2013-ban számtalan jó, követendő vagy éppen jópofa és meglepő témával futottunk össze. Mik voltak a kedvenc életmóddal kapcsolatos témáink 2013-ban? A folytatásban található képek alatti linken mindegyik bejegyzésünket újra elolvashatjátok.

 

Jens Lennartsson svéd utazási-és életmód fotós a hatékony jó önpromócióra keresi a választ meglepő projektjével. Akciófigurákat gyártatott magáról annak érdekében, hogy magára terelje a figyelmet. Bővebben itt olvashatsz róla.

Jens Lennartsson01.jpg

 

Jonathan Icher francia fotós Fat Flag című sorozatában az egyes nemzetek jellegzetes vagy jellegzetesnek mondott ételeit mutatja be meztelen emberekre festett nemzeti zászlókkal. Bővebben itt olvashatsz róla.

Jonathan Icher01.jpg

 

Tobias Gutmann svájci művész bejárta a világot portréautomatájával, amellyel az a célja, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára. Bővebben itt olvashatsz róla.

arcomat01.jpg

 

Phillip Derthick 17 hektárnyi kukoricásba rajzolt esküvői fotóval lepte meg feleségét az 50. házassági évfordulójuk alkalmából. Bővebben itt olvashatsz róla.

Phillip Derthick01_resize.jpg

 

Más-más megközelítésből, de a szakáll 2013-ban egyre nagyobb népszerűségnek örvendett a férfiak és a nők körében egyaránt. Isaiah Webb, közismertebb nevén Incredibeard például minden hétfőn újabb szakállkölteménnyel szórakoztatja a nagyérdeműt. Bővebben itt olvashatsz róla.

incredibeard01.jpg

 

Stephanie Gonot amerikai művész egy fotósorozatban mutatja meg számunkra, hogy mivel vagyunk hajlandóak sanyargatni magunkat néhány kiló mínusz érdekében. Bővebben itt olvashatsz róla.

Stephanie Gonot01.jpg

 

Dr. Claudia Diaz egyetemi tanár rendhagyó módszert alkalmaz a diákok oktatására. A tanulóknak testfestőket meghazudtoló módon kell anatómiailag pontosan kipingálniuk az élő modelleket. Bővebben itt olvashatsz róla.

Dr Claudia Diaz.jpeg

 

Ted Spagna (1943-1989) fotográfus, filmkészítő, tanár volt az első művész, aki részletesen dokumentálta az emberek alvását. "Fényképeivel esztétikai és tudományos szempontból egyaránt többet tett, mint bárki más." Bővebben itt olvashatsz róla.

ted spagna01_resize.jpg

 

Chloe Mayoról brit amatőr művész 2009-ben, amikor éppen egyedülálló volt, festett egy vágyképet saját magáról, amin álomférjével, egy magas, szakállas férfival boldogan andalog az őszi éjszakában. A csoda pedig hamarosan megtörtént. Bővebben itt olvashatsz róla.

Chloe Mayo.jpg

 

Haley Morris-Cafiero amerikai fotós hétköznapi ruhákban, hétköznapi arckifejezésekkel, hétköznapi dolgokat művelve állt ki forgalmas utcákra, és folyamatosan dokumentálta az őt körülvevő eseményeket, az idegenek nem minden esetben kedves arckifejezéseit, megnyilvánulásait. Bővebben itt olvashatsz róla.

Haley Morris-Cafiero.jpg

 

Casey Grim és Adam McLaughlin, San Franciscóban élő szerelmespár nemrégiben eljegyezte egymást, és úgy döntöttek, hogy egy sor viccesen kreatív eljegyzési fotóval emlékeznek meg erről a jeles eseményről. Bővebben itt olvashatsz róla.

Casey Grim.jpg

 

A Society for Community Organization (SoCo) nevű emberi jogi szervezet egyik célja egy finom tasli kiosztása volt a néhány hongkongi minilakásról készült kép bemutatásával. Bővebben itt olvashatsz róla.

SoCo.jpeg

 

Kyle Dreier amerikai fotós a legjellegzetesebb étel/-ital párosításainkat próbálta összeszedni fotósorozatában. Bővebben itt olvashatsz róla.

Kyle Dreier01_resize.jpeg

 

Natalia Pereira spanyol művész a testképzavarral kapcsolatban készített meglepő és elgondolkodtató fotósorozatot. Bővebben itt olvashatsz róla.

Natalia Pereira.jpg

 

Miguel Endara művészt megihlette a Benjaman Kyle álnévre hallgató, igencsak érdekes történettel rendelkező férfi sorsa, segítségül pedig elkészített portréját körülbelül 2,1 millió pontból, nagyjából 138 munkaóra alatt. Bővebben itt olvashatsz róla.

Miguel Endara.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr835707471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása