Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Festményből valóság, avagy egy filmbe illő szerelmes történet

Festményből valóság, avagy egy filmbe illő szerelmes történet

2013. június 01. - Darqo

Chloe01_resize.jpg

Hogy a gondolatainknak, a hozzáállásunknak mekkora szerepe van az életünk terelgetésében, mindenkinek csak sejtései vannak. Tudományosan nem bizonyított, de ha hiszünk benne, ha nem, jóformán mindenkinek vannak saját tapasztalatai ehhez a témához kapcsolható fura történésekről. A szombat finomhangolásához egy kedves és romantikus történetet hoztam Chloe Mayoról, aki néhány éve már azok táborát erősíti, akik hisznek a pozitív gondolatok, vizualizáció befolyásoló erejében. A brit amatőr művész 2009-ben, amikor éppen egyedülálló volt, festett egy vágyképet saját magáról, amin álomférjével, egy magas, szakállas férfival boldogan andalog az őszi éjszakában. A csoda pedig hamarosan megtörtént.

 

Chloe a festmény elkészült után nem volt megelégedve a végeredménnyel, így a kép a feledés homályába merült az egyik sarokban. Nem sokkal ezután netes társkeresésbe fogott, rövid időn belül pedig egy Michael Goeman nevű úriemberrel kezdett levelezni, akiben hamar megtalálta azt a férfit, akivel a lehető legtöbb dologban azonos a hullámhossz. Találkozgatni kezdtek, a kapcsolat szépen alakult, aztán Chloenak egyik randijuk alkalmával leesett az álla, amikor beugrott neki az elfelejtett kép, a rá festett álomférj, mert Michael pont az a magas, szakállas férfi volt. Nem szólt neki erről a dologról, sőt, a festményt jól eldugta az ágy alá, nehogy a férfi megszállottnak higgye, de pár randi után összeszedte a bátorságát és mégis megmutatta a képet. Meglepetés bizony volt Michael részéről, de probléma nem, sőt, 18 hónappal a találkozásuk után eljegyezték egymást, majd később össze is házasodtak. Azóta is boldogan élnek, amíg meg nem halnak, a festmény pedig a nappaliban, nagy becsben tartva őrzi a szerelmüket és pozitív gondolatok bizonyítékát. Awww...

Chloe02.jpg

Chloe03.jpg

Chloe04_resize.jpg

Chloe05_resize.jpg

Chloe06.jpg

Chloe07.jpg

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr95320957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása