Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gigantikus ajándék az 50. házassági évfordulóra

Gigantikus ajándék az 50. házassági évfordulóra

2013. november 22. - Darqo

Phillip Derthick01_resize.jpg

Phillip Derthick úgy döntött, hogy nem valami szokványos ajándékkal lepi majd meg feleségét, Marie-t, 50. házassági évfordulójuk alkalmából. Az ötlet tulajdonképpen adta magát, hiszen korábban többször is csinált már hasonlót: ha már amúgy is szeret az aprónak éppen nem nevezhető gazdaságukban munkálkodni és művészkedni, a jeles alkalomból újra az ohiói Mantuaben található kukoricaföldjükkel kezd majd valamit.

 

Derthick ezúttal az esküvői fotójukat „rajzolja” bele a 17 hektáros területbe, a végeredmény pedig nem csak a feleségét, hanem az egész világot lenyűgözte. Meglepő, de portré több hónapos tervezgetés után csupán 1 nap alatt készült el, amihez nyilván az is hozzájárult, hogy a gyerekeik is örömmel segítettek a munkálatokban.

 

Miután Derthickék örömmel fogadják az érdeklődőket, sőt, csoportos túrákat is szívesen vezetnek a helyszínen, ha vagy olyan szerencsés, hogy akár élőben is meg tudnád nézni az alkotást, akkor itt a pontos cím: 5182 State Route 82 in Mantua, Ohio

Phillip Derthick02_resize.jpg

Phillip Derthick03_resize.jpg

Phillip Derthick04_resize.jpg

via: daily mail

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr545638859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása