Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Best of 2013 – Kreatív szülők

Best of 2013 – Kreatív szülők

2014. január 10. - Darqo

Best of 2013 - Kreatív szülők.jpg

A hétköznapi, ám annál kreatívabb szülők témaköre saját bejegyzést érdemel visszatekintő posztsorozatunkban, ugyanis örömmel tapasztaltuk, hogy az apró csodákat művelő szülők száma 2013-ban emelkedő tendenciát mutat. Mik voltak a kedvenc kreatív szülőkkel kapcsolatos témáink 2013-ban? A folytatásban található képek alatti linken mindegyik bejegyzésünket újra elolvashatjátok.

 

A Lacy Knudson által kitalált, „Dozayix”-nak nevezett művészeti ág keretei között sok ezer apró gyurmakorong és persze gyerekei segítségével épülnek fel a különleges mozaikok. Bővebben itt olvashatsz róla.

Lacy Knudson01.jpg

 

Tatsputin, a művészlelkű édesapa sok időt tölt távol gyerekeitől, akik ilyenkor kedves rajzokkal bocsátják útjára. Távollétében és szabadidejében minden egyes rajzot kiszínez, konkrétan művészi alkotássá varázsol, hogy mire hazaér, ezzel lepje meg őket. Bővebben itt olvashatsz róla.

tatsputin01.jpg

 

Refe Tuma író és felesége, Susan tavaly novemberben egy különleges, vicces és nem utolsósorban misztikus élménnyel lepte meg gyerekeit. Életre keltették a játékdinoszauruszokat. Bővebben itt olvashatsz róla.

Dinovember01.jpeg

 

Queenie Liao Kaliforniában élő szabadúszó fotós/háromgyerekes édesanya a lakásban található tárgyak felhasználásával kialakított különféle fantáziaképekbe helyezi kisfiát. Bővebben itt olvashatsz róla.

wengenn01_resize.jpg

 

Anthony Stuart és felesége bűvésztrükként ábrázolták a terhességet és gyerekszületést. Bővebben itt olvashatsz róla.

Anthony Stuart01_resize.jpg

 

Sophie Starzenski argentin fotóművész sok más kreatív anyukához hasonlóan szerette volna megörökíteni testének változását, várandósságának 40 hetét, így végigfotózta terhességét. Bővebben itt olvashatsz róla.

Sophie Starzenski.jpg

 

Mica Angela Hendricks és 4 éves lánya közös művészeti projektben vesz részt. Mica rajzait a kislánya gondolja tovább, majd újra az édesanya veszi gondozásába az éppen aktuális alkotást. Bővebben itt olvashatsz róla.

Mica Angela Hendricks.jpg

 

Anna Eftimienek a férje dobta be az ötletet, hogy mi lenne, ha egy manapság oly népszerű fekete táblára rajzolnának különböző életképeket és újszülött gyereküket ebben a környezetben örökítenék meg. Bővebben itt olvashatsz róla.

Anna Eftimien.jpg

 

Nina Levy gyerekei uzsonnája mellé elképesztő rajzokat készít a szalvétákra. Nem törölnénk beléjük a szánkat! Bővebben itt olvashatsz róla.

Nina Levy.jpg

 

David Laferriere gyerekei olyan uzsonnászacskóban tartják a tízórait, ami senki másnak nincs a világon. Az édesapa minden reggel rárajzol valami jópofa dolgot. Bővebben itt olvashatsz róla.

David Laferriere.jpg

 

Alain Laboile francia művész egyfajta vizuális naplót vezet 6 gyerekéről. Bővebben itt olvashatsz róla.

Alain Laboile.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr555707493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása