Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Dinovember, avagy egy hónap, amikor a dinók életre kelnek

Dinovember, avagy egy hónap, amikor a dinók életre kelnek

2013. november 28. - Darqo

Dinovember01.jpeg

Refe Tuma író és felesége, Susan tavaly novemberben egy különleges, vicces és nem utolsósorban misztikus élménnyel lepte meg gyerekeit. Mivel mind a 4 gyerekük nagy dinórajongó, így az ötlet egyszerű volt, ráadásul a hozzávaló kellékek kéznél voltak: azt találták ki, hogy az éjszaka leple alatt különböző élethelyzetekbe helyezik majd a játékokat, mintha azok életre keltek volna.

 

A szeszélyes dinók végül akkora meglepetést okoztak a gyerekeknek, hogy szüleik a sikeren felbuzdulva újra és újra megismételték a folyamatot, míg végül egy egész hónapot áldoztak a Toy Story szellemét idéző fantáziajátékra. Így született meg a Dinovember, aminek a híre futótűzként terjedt a neten, és ami a jelen pillanatig több mint 257 ezer rajongót szerzett a Facebookon. Refe Tuma és Susan arra biztatja szülőtársaikat, hogy csatlakozzanak a Dinovember mozgalomhoz és lepjék meg a saját gyerekeiket is az életre kelő dinoszauruszjátékokkal, a mozgalmat pedig #dinovember hashtaggel ellátott saját fotók feltöltésével.

 

A kreatív házaspárt nemes cél vezérelte a Dinovember ötletének kitalálásakor: szerették volna, ha gyerekeik az instant élmények, pillanatörömök, vizuális ingercunamik, kütyüháborúk közepette nem vesztenék el a kapcsolatukat a saját fantáziavilágukkal. (Még több kreatív szülőről itt olvashatsz.)

Dinovember02.jpeg

Dinovember03.jpeg

Dinovember04.jpeg

Dinovember05.jpeg

Dinovember06.jpeg

Dinovember07.jpeg

Dinovember08.jpeg

Dinovember09.jpeg

Dinovember10.jpeg

Dinovember11.jpeg

Dinovember12.jpeg

Dinovember13.jpeg

Katt a galériára nagyobb képekért!

 

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr165649640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása