Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szalvéták, amelyekbe soha nem törölném a számat!

Szalvéták, amelyekbe soha nem törölném a számat!

2013. május 06. - Darqo

napkin drawings01_resize.jpg

Múlt héten pont ezen a napon számoltunk be egy kreatív édesapáról, aki minden reggel újabb és újabb uzsonnás zacskó-illusztrációkkal szórakoztatja a gyerekeit, most pedig egy hasonlóan ügyes (ha nem ügyesebb) édesanyáról, művésznőről, Nina Levy-ről és az ő hasonló elven működő egyedi szalvétáiról lesz szó.

 

Az élénk tusrajzok jellemzően a 6 és 10 éves, remélhetőleg boldog gyerekek kedvenc rajzfilm-, képregény-és videojáték hőseit elevenítik meg a szalvétákon, akik egy rövid üzenetet fogalmaznak meg számukra az adott napon, és akik fegyverek helyett gyakran gyümölcsöket tartanak a kezükben. Nina, aki egyébként szobrász, fényképész és illusztrátor, 2007 óta készíti a kreatív szalvétákat, de sajnos csak 2011 óta örökíti meg az alkotásokat egy fotómasina segítségével. Ahogy Nina fogalmaz: „A szalvéták általában a meg nem evett étellel együtt sértetlenül jönnek haza. Míg a kisebbik fiú valóban eredeti céljuknak megfelelően használja őket, a nagyobbik inkább már büszkén mutogatja és a kezeit inkább a ruhájába törli.” A nagyobbikat megértem, én is inkább eltenném őket!

 

A hivatalos Facebookos oldalon még több képet nézegethettek.

napkin drawings02_resize.jpg

napkin drawings03_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr515262787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása