Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gyurmamozaikozás a gyerekek örömére (is)

Gyurmamozaikozás a gyerekek örömére (is)

2013. december 16. - Darqo

Lacy Knudson01.jpg

Lacy Knudson összekötötte a kellemest a hasznossal, a munkáját a szórakozással, amikor úgy döntött, hogy gyurmából fogja mérhetetlenül aprólékosan kidolgozott, megfestett vászonra ragasztott mozaikjait elkészíteni. Elmondása alapján az a legjobb az egészben, hogy úgy élheti ki benne munkálkodó kreativitást, hogy közben együtt játszhat a gyerekeivel.

 

Az általa „Dozayix”-nak ("playDOh + moSAICS + FUN") nevezett művészeti ág keretei között több hónap alatt elkészülő alkotásokon általában sok ezer apró gyurmakorong segítségével épülnek fel a mozaikok. A képek alatt található time-lapse videót is érdemes végignézni, ha érdekel a munkafolyamat, még több kreatív szülőről pedig itt olvashattok.

Lacy Knudson02.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr555694211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása