Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Best of 2013 – Divat

Best of 2013 – Divat

2014. január 08. - Darqo

Best of 2013 - Divat.jpg

A tágabb értelembe vett divat kategórián belül is akadtak kedvencek. Leginkább hordhatatlan vagy nem is létező ruhák, na jó, van köztük olyan, ami igazán bejött, zseniális kiegészítők, sőt, smink is, amolyan Manzárdos változatban. Mik voltak a kedvenc divattal kapcsolatos témáink 2013-ban? A folytatásban található képek alatti linken mindegyik bejegyzésünket újra elolvashatjátok.

 

Tal Peleg, a szenvedélyes izraeli sminkmester, designer, blogger nem ismer határokat, bármilyen sminkfantáziát képes megvalósítani. Bővebben itt olvashatsz róla.

Tal Peleg01.jpg

 

A The Sun című brit bulvárlap gondolt egyet és megjelenítette férfi vonalon azt, hogy hogyan is néznének ki a valóságban a nagy márkák reklámjai, ha a modellek helyett hétköznapi arcok pózolnának rajtuk. Bővebben itt olvashatsz róla.

alsonemű01.jpg

 

Joseph Ford légi-és divatfotó mashupjában a különböző ruhák részletei tájképekkel olvadnak egybe. Bővebben itt olvashatsz róla.

Joseph Ford.jpg

 

Egyik kedvenc ruházati boltunk 2013-ban a Szputnyik Shop volt, ahol a használt, vintage ruhák és kiegészítők mellett különleges, egyedi és idehaza máshol nem kapható tervezői darabok is beszerezhetőek. Interjú is készült velük. Bővebben itt olvashatsz róluk.

Szputnyik.jpg

 

Léo Caillard és tettestársa Alexis Perşani évszázados szobrokra varázsolták rá a CK 2012-es kollekcióját. Bővebben itt olvashatsz róla.

Léo Caillard.jpg

 

Meglátni egy oldalon és megszeretni csak egy pillanat volt számunkra a WeWood faórákat. Interjút is készítettünk velük 2013-ban. Bővebben itt olvashatsz róla.

WeWood01.jpg

 

A hetvenes, nyolcvanas évek hangulatát idéző, minőségi magyar alapanyagokból kishazánkban készített felsőkkel az Ottoverstein egyedi stílust képvisel a hazai piacon. Őt is szerettük 2013-ban, így interjú is készült. Bővebben itt olvashatsz róla.

Ottoverstein01_resize.jpg

 

A szemüvegkeret piac egyik viszonylag fiatal brandje a svéd királyi család ifjú hercegének, Oscar Magnusonnak a nevéhez fűződik, aki néhány évvel ezelőtt szemüvegkeret-tervezésre adta a fejét, és meg kell hagyni, jól megy neki. Bővebben itt olvashatsz róla.

Oscar Magnuson.jpg

 

Yeonju Sung koreai művész különböző ételalapanyagokból készítette el ruhakölteményeit, végtelenül aprólékos módon. Bővebben itt olvashatsz róla.

Yeonju Sung.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr925707418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása