Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szeszélyes ételillusztrációk

Szeszélyes ételillusztrációk

2013. április 25. - Darqo

Juana Medina01_resize.jpg

Az amatőr (és persze sok esetben a profi) ételfotósok körében igen népszerű az alapanyagokkal való játszadozás, egyszerű és/vagy vicces életképek tányérvászonra helyezése, már mi is többször mutattunk nektek jópofán kivitelezett, ötletes alkotásokat (errefelé érdemes böngészni) és a mai nap sem kivétel.

 

Azzal az egyetlen, apró, icurka-picurka különbséggel, hogy a kolumbiai művész, Juana Medina csak néhány kiegészítő elemhez használta a számára oly kedves gyümölcsöket és zöldségeket, a többi részletet pedig köré rajzolta. A jelenleg Washingtonban élő, korábban a Corcoran College of Art+Design és a Rhode Island School of Design (RISD) padjait koptató művésznő a National Cartoonists Society által díjat is nyert munkáiért, valamint számtalan kiadványt illusztrált már.

 

Juana Medina Facebookos oldala.

Juana Medina02_resize.jpg

Juana Medina03_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr765241780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása