Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szabad alkotás kerámiával - Karácsonyi kiadás

Szabad alkotás kerámiával - Karácsonyi kiadás

2023. november 06. - Darqo

logoval.jpg

Szuper alkotói programon vagyunk túl ismét, ami ezúttal is a Nemzeti Együttműködési Alap, és a Miniszterelnökség támogatásával jött létre. Közeledik a karácsony, talán nem is érzékeljük igazán, hogy mennyire, de nagyon hamar itt lesz. Emiatt is jól jött egy ilyen alkotói program szervezése.

 

Szeretjük a szabadon alkotás lehetőségét megadni a résztvevőknek, ahol igazán kiélhetik az alkotói szabadságot. Természetesen ezúttal is különböző tárgyak készültek a karácsonyfadísztől kezdve a mécsestartóig. Mivel mi minden eszközt és a szakmai hátteret is biztosítjuk, így az alkotói csapatnak semmi mással nem kellett törődni, mint az ötleteik megvalósításával.Biztosak vagyunk benne, hogy idén csodás ajándékok kerülnek a karácsonyfa alá.

img_9240.JPEG

img_9243.JPEG

img_9244.JPEG

img_9246.JPEG

img_9247.JPEG

img_9249.JPEG

img_9251.JPEG

img_9258.JPEG

img_9253.JPEG

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr10018392223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása