Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Használhatatlan, ám különleges ing csavarokból

Használhatatlan, ám különleges ing csavarokból

2013. április 15. - Darqo

andrew myers ing01_resize.png

A csavarkirály, Andrew Myers legújabb műve a korábbiakhoz hasonlóan ismét egy mesterien összefurkált fatábla, amelyen ezúttal egy hanyagul vállfára helyezett inget jelenített meg. A németországi Braunshweig-ben született, spanyolországi Ciudad Real-ban nevelkedett, jelenleg Amerikában, Laguna Beach-en élő és dolgozó 3D-s alkotásokat készítő művész 6 500 darab csavar felhasználásával formázta meg a hétköznapi használati tárgyat.

 

Ahogy az lenni szokott, az „It's been a long day” című kép elkészítése közben sem alkalmazott semmilyen digitális technikát. A csavaringnél is a szemmértékre és az érzékeire hagyatkozott, az alkotás hangulatát pedig 1900-as évekből származó francia napilapokból kivágott cikkekkel, szövegrészletekkel és természetesen a különböző árnyalatokhoz használt olajfestékkel dobta fel.

 

Az Andrew Myers-ről szóló korábbi posztjainkat itt és itt találjátok. További képekért, érdekességekét pedig érdemes a Facebookos profilját is rendszeresen látogatni! Itt például az ingről készített rövid, ám vicces promóvideót nézhetitek meg.

andrew myers ing02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr765212255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása