Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Andrew Myers atomjaira hullott arca

Andrew Myers atomjaira hullott arca

2012. május 03. - Darqo

Andrew Myers csavarkirály (korábbi posztunk) új alkotással jelentkezett. A Braunshweig-ben született és a spanyolországi Ciudad Real-ban nevelkedett, 3D-s portékat készítő művész ezúttal egy apró csavart (sicc!) vitt a történetbe, hiszen nem hagyományos értelemben vett arcképet varázsolt a favászonra, hanem egy fura vízióját valósította meg.

 

A Fading Thoughts címre keresztelt alkotásban mintha egy ventilátor fújná atomjaira a meglepett arcú srác fejét. És hogy honnan fakadt az ötlet? Myers szintet akart lépni, nem akart egy sokadik ugyanolyan képet, egyszerűen csak még különlegesebbé és mozgalmasabbá szerette volna tenni az alapjáraton is látványos portfólió legfrissebb darabját.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr864473348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása