Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hang nélkül hallható lemezek

Hang nélkül hallható lemezek

2012. február 28. - Darqo

Te mit csinálnál, ha volna jó pár darab agyonhallgatástól szétkarcolódott bakelitlemezed? Ha már senki nem tartana igényt rá, az első gondolat biztos, hogy a kuka volna, de mi nem lennénk Manzárd, ha ezzel a csúfos véggel járó verzióval foglalkoznánk.

 

Ugye emlékeztek még a bakelitórákra? És az zenei ikonok portréit feldolgozó koncepcióra? A meg is valósított, összetört lemezekből készült portrésorozatra? És a madarakra? Nah, ez valami hasonló, csak Scott Marr ausztrál művész a farigcsálás mellett döntött. Szemétbe nem akarta dobni, így inkább újrahasznosította a tönkrement lemezeit, és nagyon reméli, hogy az újraértelmezett felületet hangok nélkül is tudja értelmezni a nagyközönség. Tessék, csak tessék! Lehet példát venni jól!

via: illusion360

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr764158650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása