Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szellemek, tökök, bögrék, díszek - Itt vannak az őszi programjaink

Szellemek, tökök, bögrék, díszek - Itt vannak az őszi programjaink

2024. szeptember 01. - Darqo

90604b5d-9e4c-4cd1-b399-d4d54ca62690.jpg

Nem csak rakus programunk lesz idén ősszel, hanem számos kerámia és akvarellfestős foglalkozással is készülünk. A mellékelt képen találjátok a workshopokat, jelentkezni mostantól ér. Limitált férőhelyeinek vannak, úgyhogy érdemes mielőbb betárazni a kedvencekből!

És bár nem biztos, hogy a nyár végén erre gondoltok, de mindenképpen szeretnénk kiemelni, hogy nálunk bizony valóban egyedi ajándékokat készíthettek/ajándékozhattok a szeretteiteknek karácsonyra, akár a foglalkozásokon készített tárgyakról, akár a bemutatótermünkben található, általunk készített egyedi tárgyakról, vagy éppen magukról a workshoporól van szó. Várunk titeket szeretettel, sok-sok nevetéssel, kikapcsolódással és feltöltődési lehetőséggel.

Jelentkezz!

 

 

Email: manzard.workshop@gmail.com

Mobil: +36 20 542 2719

(hétfőtől péntekig 13-19 óráig).

 

Előképzettséget nem igényelnek a programok, azonban 10 éves kor felett ajánljuk őket, mivel esetenként mindenféle éles, szúró, vágó eszközzel is dolgozunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9718482517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása