Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy reményekkel teli karácsony - fa...

Egy reményekkel teli karácsony - fa...

2011. december 22. - Darqo

Hallottál már valaha a „The World Tree of Hope” névre keresztelt karácsonyfáról? Nem? Én sem, egészen idáig. Minden decemberben nekiállnak feldíszíteni egy 6-7 méter magas fenyőfát több ezer daruval, mármint a madár origami változatával. A december végéig megtekinthető fára felkerülő díszek mindegyikére (kivéve az ezüst/arany csillagok) egy-egy kívánságot írtak a készítők, idén pontosan 7 000 darab készült el belőle.

 

2006 óta a San Francisco City Hall-ban minden évben feldíszítenek egy hatalmas fenyőt a kívánságokkal, amely az eltelt időben az egység, a remény és a jobb világba vetett hit egyfajta globális szimbólumává nőtte ki magát. A kezdeményezők egyébként az egyetlen nemzetközi humanitárius szervezet (Rainbow World Fund, RWF), amelynek az alapját egy LMBT közösség képezi.

 

Az évek alatt olyan neves személyiségek kívánságai is felkerültek az éppen aktuális fára, mint például Barack Obama vagy éppen Hillary Clinton.

 

„A world for our children more just, more fair, and more kind than the one we know now.” - Barack Obama

 

„I wish for a world where all people are treated with dignity, respect and equality – no matter who you are or who you love.” - Hillary Clinton

 

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr303481184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása