Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kísérteties nap a műhelyünkben - Csatlakozz a szellemkészítő workshopunkhoz!

Kísérteties nap a műhelyünkben - Csatlakozz a szellemkészítő workshopunkhoz!

2024. szeptember 10. - Darqo

photo-output.JPEG

Ez nem egy átlagos kézműves foglalkozás, ez egy igazi halloween-i hangulattal fűszerezett nap lesz. A te lehetőséged arra, hogy valami teljesen egyedit és megismételhetetlent hozz létre. Egyedi kerámia szellemfigurák – a te kezed által! Antal Balázs, elismert kerámiatervező és festőművész, a Baantal márka alapítója, vezeti az estét, és segít megvalósítani minden szellemes kreatív ötletedet.

Miért érdemes csatlakozni? Mert ez több, mint egy workshop. Ez egy élmény! Egy este, ahol kikapcsolódsz, feltöltődsz, inspirálódsz, miközben kísértetek születnek a kezeid által, történetek kelnek életre, és közben egy csésze forró tea vagy kávé mellett ismerheted meg a művészet szabadságát.

Légy részese ennek az exkluzív eseménynek, ahol a művészet és a közösség találkozik! Alkosd meg saját kísérteteidet, ami nemcsak az őszi időszak sztárjai és egyben a polcod ékei lesznek, hanem mindenki figyelmét magára vonják majd...csak győzd visszautasítani a kérlelő tekinteteket, amelyek el akarják csaklizni őket tőled! A helyek villámgyorsan fogynak, így ne várj tovább! Foglald le a helyed most, és légy részese a Manzárd Workshop legújabb, legkreatívabb kalandjának!

Csatlakozz most, és hozd létre saját szellemeidet!

 

Jelentkezz!

 

A szellemkészítő workshopon 4 darab szellemet hozhatsz létre.

 

Ár: 20.000.-Ft/fő

 

Időpont: Szeptember 21. szombat 10:30-13:30 között

 

Helyszín: Manzárd Workshop & Showroom

1093 Budapest, Ráday utca 55.

 

Jelentkezz a manzard.workshop@gmail.com címen vagy a +36 20 542 2719

telefonszámon (hétfőtől péntekig 13-19 óráig).

 

Előképzettséget nem igényel a program, azonban csak 10 éven felülieknek ajánljuk!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7518488843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása