Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lombvilla az Asztal-hegy tövében  - Tree House Residence, Higgovale, Cape Town

Lombvilla az Asztal-hegy tövében - Tree House Residence, Higgovale, Cape Town

2011. szeptember 26. - Mocca

Természetes amfiteátrum-szerű földrajzi adottságainak köszönhetően gyakran nevezik a világ legszebb városának. A Dél-Afrikai Köztársaság negyedik legnagyobb városába Fokvárosba érkeztünk, hogy egyik nevezetessége, az Asztal-hegy [Table Mountain] tövében található és az itteni felső-középosztály által lakott Higgovale zöldövezeti villanegyedében körülnézzünk egy kicsit.

Természetesen most is a Streetviewt hívva segítségül. Az odavezető út során, azonban mindenkinek ajánlanám, hogy használja bátran a körbenézés, égre fel vagy épp a nagyítás opciókat, garantáltan megérinti az embert valami a hely hangulatából. Én – by the way – órákat elvagyok vele! :)


View Larger Map

Ami miatt valójában a világnak ebbe a szegletébe jöttünk, gyanítom, valahol az úttól beljebb lehet. Bár a hegy perspektíváját alapul véve esélyes, hogy nem járhatunk messze célunktól, a Van Der Merwe Miszewski Architects építészeinek sikerült a háromszintes, 255 négyzetméteres elképesztő építményt, amit akár Lombvillának is nevezhetünk, diszkréten elrejteni az avatatlan tekintetek elől...

via: vdmma.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr943257867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása