Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bringapóráz és nyakörv 2 in 1 - Acousto optical lock

Bringapóráz és nyakörv 2 in 1 - Acousto optical lock

2011. március 31. - Mocca

Lehet, hogy terhes már, ezért minden nem érintett olvasónktól elnézést és megértést kérünk, de az ezerrel tobzódó tavaszt a kerékpáros társadalom legalább annyira – ha nem jobban – várta már, mint általában persze mindannyiunk. Abszolút aktuális tehát a téma, hiszen több százezer bringás szakad ki ezekben a napokban a négy fal közül, mi meg egyszerűen képtelenek vagyunk szó nélkül elmenni olyan hasznos cuccok, kütyük mellett, melyekkel megkönnyíthetik/jük az életünket.

Azt saját tapasztalat alapján állíthatom, kevés fájdalmasabb szituáció eshet meg egy kerékpárossal, mint a lehorgonyzott cangához visszatérve, jobb esetben némi teleszkóp hiánnyal, drámaibb forgatókönyv esetén a bicaj hűlt helyével szembesülni.

Meglehetősen idegesítő persze az is, amikor például egy zsúfolt parkolóban hosszú percek türelmetlen szemmozgatása után bukkanunk csak rá a „szamárra”, mostantól azonban a múlté a gyomorgörcs. A három felsorolt „élménytől”, valamint elkeseredett üzenetek nyilvános helyeken való publikálásától is megkímélhetjük magunkat a pekingi Art&Design Academy végzős hallgatója, LIU Yu némi 90-es éveket idéző, de mindenképpen figyelemre méltó ötletével. A három rétegből, legbelül egy gyakorlatilag átvághatatlan acélsodronyból kiképzett kerékpár zár extra funkcióként a távirányítóból kiküldött rádiófrekvenciás jelre élénk színben világítva meg is mutatja magát.

Acousto optical lock 

via: coroflot

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr852787989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása