Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szabad alkotás kerámiával - Tárgykészítés a forró nyárban

Szabad alkotás kerámiával - Tárgykészítés a forró nyárban

2023. augusztus 07. - Darqo

logoval.jpg

Szeretjük,ha a programjaink olyan kreatív lendületet vesznek, mint most. Szabadon lehetett alkotni a kézzel építés technikájával, ami rengeteg lehetőséget biztosít. Ezúttal készült kutyatál, szappantartó, mécsestartó, tálka, sőt még ékszer és ecsettartó is.

 

Fontosnak tartjuk a szakmaiság mellett a formaalkotás, az arányérzék és a design jellegű gondolkodást, ami ebben az esetben a funkció és forma közötti kapcsolatot jelenti. A résztvevők szabad gondolkodása lehetővé tette, hogy különböző tárgyak jöhessenek létre kerámiából, emiatt aztán mindenkivel egyénileg is foglalkoztunk, hiszen nincs két egyforma ötlet és megvalósítás. Nagyon érdekes megfigyelni azt is, hogy alkotás során a(z) (ipar)művészi gondolkodás vagy éppen az elmélyülés és a flow állapota mennyire tud megjelenni. Egy-egy ilyen munka során a résztvevők koncentrálnak az alkotásra, figyelnek, elfelejtik a hétköznapi gondokat, sőt sok esetben az önbizalmukat is növelheti, hiszen mégiscsak létrehoznak a saját kezükkel egy tárgyat, amire aztán büszkén tekinthetnek és amit boldogan használhatnak az otthonukban.

A program a Nemzeti Együttműködési Alap, és a Miniszterelnökség támogatásával jött létre.

img_6853.jpg

img_6849.jpg

img_6842.jpg

img_6852.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7418392253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása