Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A túlzott tollfogyasztás elhízáshoz vezethet!

A túlzott tollfogyasztás elhízáshoz vezethet!

2011. március 30. - Darqo

Kevés olyan embert ismerek, aki gyerekkorában nem rágott el legalább egy ceruzát vagy tollat. Sokunknál mind a mai napig megmaradt ez a kényszeres viselkedés, aminek nyilván rengeteg lelki oka lehet, de a mi esetünkben most fontosabb, hogy Dave Hakkens fiatal holland designer elkészítette a notórius íróeszköz-fogyasztóknak szánt ehető toll-koncepciót.

Az Eindhoveni Design Akadémia lelkes tanulója saját tollrágómániájából indult ki. A tervezési folyamat első fázisában rengeteg rágni való tollat gyűjtött be, hogy a tesztelések alatt kiderüljön, melyik esik leginkább szájra. Felfegyverkezve a megfelelő információkkal, három különböző formát készített, majd a tökéletes ízvilág kiválasztása következett.

A kezdeti félresikerült próbálkozások után a kézben nem olvadó, nem ragadó, borsmenta ízű, 22 darabban lerágható, valamint ehető tintával feltöltött változatra esett a végső választás. Állítólag az egyetlen rész, ami fogyasztásra nem alkalmas, az a pont, ahol a toll érintkezik a papírral. Már előre látom, hogy a jövő szülői mit csomagolnak majd a tízórai mellé.

via: likecool

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr662784668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása