Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A magyarok is tudnak lazák lenni – hazai és külföldi flashmob körkép

A magyarok is tudnak lazák lenni – hazai és külföldi flashmob körkép

2010. augusztus 07. - Darqo

Nagy híve vagyok a táncos, éneklős flashmoboknak, csúnya magyar fordításban villámcsődületnek, amely egy előre szervezett csoportosulást jelent, ami hirtelen jön létre valamilyen nyilvános helyen és a résztvevők közösen valami szokatlant tesznek, majd a csoportosulás feloszlik. Nem véletlen, hogy gyakran használják fel reklámokhoz is, így az első híresebb flahmob esemény, amivel találkoztam a T-Mobile Life's for sharing kampányához készített táncos csődület, és igen nagy örömömre szolgál, hogy lassan, de szép eredményeket felmutatva kis hazánkba is begyűrűzik ez a lélekemelő kezdeményezéstípus.

Tegnap meghívót kaptam a Haver Vagy Tánc facebookos csoportjába és nem kérdés, hogy azonnal csatlakoztam is hozzá. Saját elmondásuk szerint azzal az elhatározással hozták létre ezt a közösséget, hogy összegyűjtsék azokat a nyitott, könnyen haverkodó, jófej fiatalokat, akikből tudják, hogy sok van, de még sincs meg a közege. A következő akciójukat a Sziget nagyszínpadán a főnapon ejtik majd meg, figyelemfelkeltésként pedig napijegyet ajánlottak fel minden Havervagy tánc résztvevőnek arra a napra, aki legalább két próbán részt vesz (még nincs késő jelentkezni, augusztus 9-10-én lesznek még próbák), úgyhogy érdemes csatlakozni hozzájuk. Persze nem csak a fesztiválbelépőért, hanem azért, hogy bebizonyítsuk, mi is tudunk jófejek és lazák lenni. Április 8-i Mammut II-ben lejtett táncukról készült vidám videót mindenképpen érdemes megnézni ízelítőül, a hajtás után pedig további hazai, illetve a legjobb külföldi flashmobokról készült válogatást találtok. Ha szeretnétek a nap hátralevő részében mosolyogni, ezeket is nézzétek végig! Az élet mégis szép?

Havervagy Tánc /flashmob Budapest/ 2010.04.08.Mammut II. (www.rastinfilm.com)

Havervagy tánc - Dunaújváros (Az Arany János Általános Iskola és a belga testvériskola közös flashmobja)

JAMBUREE - flashmob (bolondok napja tánc 2010.04.01. Moszkva tér)

Michael Jackson Dance Tribute Budapest, Vörösmarty tér 2009. 08. 16.

Szintén Michael Jackson flashmob Budapest, Deák tér 2009.08.09.

T-Mobile - Life's for sharing flashmob

T-Mobile - Life's for sharing - Sing Along flashmob

Sound of Music flashmob - Antwerp Central Station (Belgium)

The Black Eyed Peas flashmob video az Oprah's Show-n Chicagoban

Singapore Flash Mob Dance

Beyonce 100 Single Ladies Flash-Dance Piccadilly Circus, London

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr892205486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása