Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Húzz kondomot a nyelvedre!

Húzz kondomot a nyelvedre!

2010. április 20. - Mocca

A WOM (World of Mouth) egy a marketing területén használatos kifejezés, laza fordításban szóbeszéd a jelentése. Egy figyelemfelkeltőnek szánt médiakampány internetes megjelenés nélkül ma már gyakorlatilag okafogyottá válik. Ha nem is halálra van ítélve, de pontosan az a célközönség, akinek valójában szánják, nem fogja venni az üzenetet...

...A WOM against HIV kampány primer célközönsége (18-49 közötti korosztály) napi hírigényét szinte kizárólag a webes, online felületekről szerzik be. A promóció kezdeményezője Anton Leroy ezzel maximálisan tisztában volt, amikor útjára indította kampányát.

A WOM egy virtuális fotókiállítás, ahová bárki bekerülhet egy önmagáról készített képpel. Egy kritériuma van csupán a galériában való megjelenésnek: mielőtt elkészíti valaki az önarcképét, egy kondomot kell a nyelvére húznia...

Úgy gondolom, már régen nem azokat az időket éljük, amikor „szemforgató hamis papok bortiszokésvizetprédikálok” ájtatos dumáján ráérnénk itt pironkodni, fülsértően hangosan ketyeg már az az óra!

Ha te is átérzed a súlyát, ha megérted miről is szól ez a kampány, ha érintett vagy akkor azért, ha nem, akkor meg azért... Ne süsd le a szemed, ne fordulj el, hanem csatlakozz!

via: WorldofMouth

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr241937314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása