Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Urbanista, ami a fület illeti – Paris

Urbanista, ami a fület illeti – Paris

2014. március 11. - Mocca

bg_banner_paris.jpg

Az innovatív zenei és kommunikációs szolgáltatások okostelefonokra generált gyors fejlődésének következtében egyre nagyobb az igény a praktikus, jól megtervezett, egyben divatos kiegészítők iránt. Az elmúlt néhány évben a felhasználók érdeklődése - szinte robbanásszerűen - a divat-fejhallgatók irányába fordult. E trendérzékeny célcsoportot találta jó érzékkel telibe a stockholmi székhelyű Urbanista.



img_about_company.png

Tegnap elkezdett sorozatunkban a Kerouac és Joplin kedvenc kocsmáinak szivárványpárájából időnként elő-előbukkanó városáról San Francisco-ról elnevezett fülesüket a sorban ma az individualista zenerajongóknak szánt Paris követi.


paris_rs_hf.jpg

Az Urbanista már a termékkínálat fejlesztési szakaszában is a sokszínűségre törekedett. Ennek érdekében na meg a a cég alapfilozófiája „We love personality and character„ jegyében úgy döntöttek, hogy különböző státuszban, egymástól jól elhatárolhatóan más területen dolgozó emberek véleményét kérik ki. A közös munkában ipari tervezők, Dj-k, birkózók, politikusok, művészek, és igen... bloggerek kreatív ötleteit várták. Az agytorna végeredménye a Paris fülhallgatóra is jellemző ”2in1” hozzáadott érték, azaz a magas funkcionalitással ötvözött szép, hangjegyre emlékeztető design, amely nem hivalkodó, de feltűnő, mint a francia divat. Egy ultra-könnyű fejhallgató csodálatos hangzással, beépített mikrofonnal és praktikus, zippes tokkal, széles körű kompatibilitással a legtöbb lejátszóval, telefonnal, iOS és Android készülékekkel. Minden zene őrültnek melegen ajánljuk :)

Paris fehér.jpg

Paris piros.jpg

bg_banner_paris.jpg

 

urbi san francisco.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr855854350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása