Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Urbanista, ami a fület illeti – San Francisco

Urbanista, ami a fület illeti – San Francisco

2014. március 10. - Mocca

1779032_674069939302189_1974336846_n.jpg

Bár van idehaza egy remek blog ugyanezzel az elnevezéssel, mi most nem erről fogunk beszélni, hanem egy viszonylag fiatal és friss fül-és fejhallgatómárkáról, amely az általunk oly’ kultivált Svédországban látott napvilágot Urbanista néven. A korábban bevásárlótáskák és bringák készítésével és forgalmazásával foglalkozó cég 2009-ben evezett át a fül-és fejhallgatók világába, ami igazán frappáns döntésnek bizonyult, hiszen az elmúlt években a hagyományosan letisztult svéd design és a minőségi hangtechnika keverésével olyan termékeket sikerült alkotniuk, amelyek lazán megállják a helyüket a szegmens mára követhetetlenül bőséges kínálatában.



img_about_company.png 

Ha már adott egy önmagát az indulása óta life-style brandként aposztrofáló, az identitást, illetve célközönséget nevében meghatározó “urbanista filozófia”, magától értetődő volt az is, hogy a sorozat darabjainak is városneveket választanak majd. Különböző vizuális és technikai igényeket kielégítve idáig San Francisco, Paris, Los Angeles, London, Copenhagen és az idehaza egyelőre még nem kapható Barcelona került ki a stockholmi srácok műhelyéből, amelyek közül a London és Copenhagen a userek visszajelzései alapján megejtett updateknek köszönhetően már a 3.0-s változatnál tart.



A 2014 elejétől idehaza is kapható márka termékei saját tapasztalataink alapján ár/érték arányban egyaránt jól teljesítenek. A konstans sikítófrászt kiváltó gubancolódás megelőzése érdekében a Monster, illetve Jay kábelekkel sorsközösséget vállaló, lágy tapintású menő lapos kábellel ellátott, headsetként is használható (iOS, Android, Windows Phone barát) fül-és fejhallgatókat egytől egyig kifinomult, letisztult, elegáns és mégis dinamikus design jellemzi, rögtön megjegyezzük nem csak a füleseket, de a csomagolásukat is.



Be kell vallanunk, a palettán található darabok közül hozzánk csak a San Francisco, London és Copenhagen jutott el, ám azokat egy ideje napi szinten nyüstöljük. Az általunk tapasztalt kompromisszumok nélküli hang és komfort minősége nagyon meggyőző volt, különösen a Copenhagen esetében, ami szemöldökfelhúzósan meglepő és audiofil határokat súrol.


/ Az alábbi fotón elrejtettük Koppenhágát. Egér segítségével találd meg hol?/



Miután jól összebariztunk velük, szeretnénk ha ti is megismernétek őket, ezért ez a hét nálunk az Urbanista hete lesz! Az idehaza is kapható öt változat közül minden nap sorra veszünk majd egyet. Ma a belépő kategóriában vitézkedő San Francisco kerül terítékre, többek között azért, mert a címben már jelzett játékunkban egy ilyen “golden gate piros színű” fülhallgatót lehet majd nyerni.



1005773_675096152532901_1504985242_n_1.jpg



Urbanista-San-Fransisco-Red-Snapper_MED.jpg



1032501_2.png



Köztudott hogy fülünk épp oly egyedi, mint az ujjlenyomatunk. E tudás birtokában az Urbanista tervezőcsapata igyekezett megtalálni a lehető legjobb technológiai és ergonómiai megoldást, aminek eredményeként a ‘frisco minden fülbe kényelmesen passzol. Az Urbanista “killer feature” lapos kábel növeli a hangminőséget, nem utolsó sorban véget vet a csomókkal folytatott idegtépő küzdelmeknek is. Fülünkbe helyezve az első ami feltűnt, hogy nem zárja ki a külvilágot, az utca zaja picit – egyáltalán nem zavaróan – de behallatszik. Ez igen hasznos tud lenni például városi közlekedésnél (gyalog vagy kerékpárral) vagy futás közben is. Hangzásélményben a basszusoktól nyilván nem várható mellkasdöngető klubélmény, de kategóriájában kellemes meglepetést okoz. A vibrálóan tiszta magasokért jár a plusz pont! Az egyszerű, már-már spártai hangulatot árasztó San Francisco ára a minőségéhez képest olcsónak tekinthető a maga 7.600.-Ft-os árával (a lelőhelyekről itt találsz bővebb információkat).



Az iOS, Android és Windows Phone oprendszerű készülékekkel is baráti viszonyt ápoló füles jelenleg öt (fehér, fekete, pink, zöld, piros) színben kapható, amihez útravalóként az Urbanista a következő szlogent adja: "Mi odafigyelünk a részletekre, a te dolgod már csak a megfelelő szín kiválasztása."


/ infókért egerezz az alábbi képre /

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr155852671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása