Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pénisz - Felhasználói készikönyv

Pénisz - Felhasználói készikönyv

2022. november 24. - Darqo

sturla_pilskog_a_penisz01.png

Hiánypótló és az egészség szempontjából elengedhetetlenül hasznos könyv jelent meg a közelmúltban a Figura Könyvkiadó jóvoltából. A téma a pénisz, de nem csak a férfiak számára lehet érdekes a nemiszervükről szóló könyv, hiszen olyan részletességgel és olyan érdekesen elemzi a témát, amelynek segítségével minden érdeklődő közelebb tud kerülni a férfiak megértéséhez.

Robin Williams színész mondta: „Isten minden férfit ellátott pénisszel és aggyal, de csak annyi vérrel, hogy egyszerre csak az egyiket használhassa.” Ezt a felfoghatatlannak tűnő dolgot próbálja meg világossá tenni az olvasók számára. Megértetni, hogy miért és hogyan működik a férfi, mi a normális, milyen problémákat kell komolyan venni, és mit lehet tenni, hogy megszabaduljon tőlük. És ez még csak a testi oldala a dolgoknak.

  • Valóban hét másodpercenként gondolnak a férfiak a szexre?
  • Miért alszanak el a szerelmesek közvetlenül az orgazmus után?
  • A potenciának van valami köze a kerékpározáshoz?
  • Mi a helyzet azzal a férfi G-ponttal?
  • És végül: valóban számít a méret?

Ilyen és ehhez hasonló kérdések sokasága kerül terítékre, amelyek megválaszolása nem volt kis feladat a szerző részéről, de ha az olvasó legalább ennyi energiát szentel az olvasottak befogadására és megértésére, akkor jobb életminőségre tehet szert. A könyv célja többek között a fölösleges szorongás megszüntetése, és az, hogy a fiúk és férfiak külsőtől és adottságtól függetlenül büszkék legyenek a saját testükre, de legalábbis elfogadják és szeressék magukat olyannak, amilyenek. Nem a nők ellenében! Szerencsére nem az amúgyis túltolt férfiegó tovább simogatásáról van szó, hanem valódi megértésről, egy egészségesebb testi-és mentális férfikép kifejlődése érdekében, amely az emberiség javát szolgálhatja.

Általában az emberek érzelmi intelligenciája, szexuális kultúrája, saját testükkel kapcsolatos ismeretei annyira bölcsődés szinten vannak, hogy minden ilyen és ehhez hasonló könyvnek kötelező olvasmánynak kellene lennie már az általános iskolában. Lehet ellenkezni, hogy gyerekek számára nem való a szex témája, valamint ennek minél szerteágazóbb ismerete, de egyrészt a gyerekek amúgy is kikutatják, amit akarnak, másrészt sokkal jobb, ha olyan forrásokból informálódnak, amelyek hitelesek, és nem a haver félszeg és ostoba próbálkozásaiból, vagy éppen nagyzolásaiból, illetve a neten fellelhető pornóoldalak tartalmaiból próbálják meg összetákolni saját magukat és a szexualitásukat.

Felnőttek számára is tökéletes és hasznos könyvről van szó, hiszen bárki képes utána változtatni például a bejáratott rossz szokásokon, de ilyenkor már a legtöbbször csak tűzoltás történik. Évtizedek rossz gyakorlatán iszonyatos mennyiségű gyakorlás és idő segítségével lehet változtatni, már ha valaki hajlandó változtatni, és nem ragadt bele az "én ilyen vagyok, nekem már nem kel semmin sem változtatnom" gondolatmenetbe és ezek önmagát és környezetét mérgező hatásaiba.

sturla_pilskog_a_penisz02.png

A szerzőről

Sturla Pilskog általános sebészeti és urológiai szakorvos, a Haukeland Egyetemi Kórház urológiai szakorvosa, a Barum Kórház főorvosa. Korábban ingyenes tanácsadó orvosként dolgozott az Ung.no-nál, ahol a fiatalok választ kaphattak egészségügyi problémáikra.

Sturla Pilskog valószínűleg a világ legragyogóbb urológusa. Ebben a könyvben világosan és logikusan válaszol számos, (nem csak) a férfiakat gyötrő kérdésre, miközben élvezetesen mesél az ősi Viagráról, az amerikai elnökök szerveiről és Napóleon büszkeségének posztumusz kalandjairól.

sturla_penisz_3d.jpg

A pénisz

Egyetlen más testrész sem vált ki az emberekben annyi szeretetet és gyűlöletet, nevetést és csodálatot, iszonyatot és szégyent. A péniszről alkotott kép korszakról korszakra és kultúráról kultúrára változott, de a szerv elsődleges funkciója harmincezer éve ugyanaz: újabb és újabb nemzedékeken keresztül biztosítja a fennmaradásunkat. Az, hogy ez a feladat örömöt és élvezetet is szerez, tulajdonképpen csak egy bónusz, amelyet az evolúció azért vezetett be, hogy motiváljon bennünket génjeink továbbadására. Azt gondolhatnánk, hogy egy olyan szervnek, ami ennyi figyelmet kapott, már nincsenek titkai.

Ez azonban tévedés. Sok fiú és férfi tapasztalja meg a bizonytalanság, szorongás és félelem érzését, azt gondolva, hogy valami nincs rendben velük, esetleg kilógnak a sorból. Vajon elég nagy-e a péniszük? A herezacskóban lévő golyó egy rákos daganat? Miért vannak nedves álmaink? Meg kell-e borotválkozni odalent ahhoz, hogy szert tegyenek egy barátnőre? És: impotenssé tesz a nadrágzsebben hordott mobiltelefon? A neves urológus, Sturla Pilskog norvég bestsellere örökre véget vet a zavarnak és a kényelmetlenségnek, segít rendet tenni a férfi nemi szerv ügyében, elválasztva a tényeket a tévhitektől és az ártalmatlan tüneteket a súlyosabb betegségektől. A felhasználói kézikönyv áttekinti, hogy az effajta kérdések hogyan érintették a társadalmat az idők folyamán, szó esik a boszorkányokról és a nemi betegségekről, a méret növeléséről és a vágy fokozásáról, de Napóleon elveszett és megkerült hímvesszőjéről is.

A könyvet ide kattintva vásárolhatjátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6517986504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása