Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tantrikus szex / Titkok nélkül

Tantrikus szex / Titkok nélkül

2020. július 23. - Darqo

spiritualism-4552237_960_720.jpg

A prüdéria, az elfojtások, az önismeret és a vágyaink ismeretének hiánya, az azonnali beteljesülés erőszakolása, a pornófilmekből áradó kamu együtt teszi tönkre a minőségi intim együttlétek lehetőségét, pedig mindennél fontosabb volna az egymás tiszteletével, odafigyeléssel, törődéssel, érzelmekkel, igénnyel teli, hosszú huncutkodás megteremtése és gyakorlása.

A fenti nehézségek feloldása, a tanulás önmagunkról és ezáltal a világról elkerülhetetlen, ha valami jobbat akarunk teremteni annál, mint amit idáig sikerült, és számtalan remek segédeszköz közül én most a tantrikus szexet emelném ki, mert a Scolar Kiadó jóvoltából elém került Claudia Blake Titkok nélkül / Tantrikus szex című kiadványa, amely részletesen vezet be minket a téma rejtelmeibe.

A tantrizmus vagy röviden tantra az indiai vallásfilozófia egy áramlata, amely jelentősen különbözik az ortodox védikus (ásztika) hagyománytól. Eredetileg a hinduizmus misztikus formája volt, majd később a buddhizmusba is beolvadt, főleg a mahájána hagyományon belül. A tantra egy beavatáson alapuló hagyomány, melyben a szent és titkos tanítást időtlen idők óta szóban adják tovább a mesterek tanítványaiknak. A tantra nemcsak filozófia, hanem a tantrikus szentírások neve is, amelyek elmondják, hogy kell a Legfőbb Urat imádni, valamint a spirituális gyakorlatokat vagy szertartásokat, amelyek segítenek elérni az önmegvalósítást, megvilágosodást vagy a megszabadulást. (Bővebben https://hu.wikipedia.org/wiki/Tantra)

A tantra tulajdonképpen szent tevékenységgé teszik a szexet, és ugyenilyen csodálattal tekint a női és a férfi energiára. A szerző kendőzetlenül, tabuk nélkül, minden részletre kiterjedően vezet be minket ebbe a szentségbe, segítségével, hasznos tanácsaival, szemléltető fotóiva, illusztrációival és ábráival a lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk az örömteli együttlétek megteremtésére, és nem utolsósorban önmagunk jobb megismerésére.

A tantrikus szex nyilván nem első randira való, kell idő és megfelelő társ a gyakorlására, de érdemes jobban beleásni magunkat a témába akkor is, ha egyedül élünk éppen, és akkor is, ha boldog párkapcsolatban vagyunk, valamint akkor, ha kellene valami tuti dolog a kissé megfáradt kapcsolatok felhevítésére.

Biztos vagyok abban, ha sok energiát fektetünk az önismeretünk fejlesztésébe, hosszútávon csak nyerhetünk vele, ha pedig a szexualitásunkban szeretnénk fejlődni, Claudia Blake könyve remek választás lehet!

tantrikus_szex.jpg

Claudia Blake - Tantrikus szex

Tegyük szexuális életünket különlegessé ennek a könnyed hangú, közérthető könyvnek a segítségével, és fedezzük fel az autentikus tantra örömeit. Ismerkedjünk meg az érzékiség eddig ismeretlen forrásaival ötvennégy tantrikus technika révén, és élvezzük az intim együttlét gyönyörét! Claudia Blake, a tantrikus szex szakértője bebizonyítja, hogy nincs szükség hosszú órákra a tantra gyakorlásához, és egyszerű, könnyedén elsajátítható praktikákat mutat be. Ismerteti a tantrikus szex alapelveit, segít felfedeznünk az izgalmi állapot elnyújtásának, partnerünk kielégítésének, a gyönyör maximalizálásának vagy éppen egy magasabb tudati szint elérésének módszereit.

A könyvet ide kattintva vásárolhatjátok meg.

A recenziós példányt a kiadó bocsátotta a rendelkezésemre, amelyért hálás köszönet!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7516044546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása