Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Marvel - Minden, amiről tudnod kell és tudni érdemes

Marvel - Minden, amiről tudnod kell és tudni érdemes

2019. július 09. - Darqo

marvel-amirol-tudnod-kell-es-tudni-erdemes00.jpg

Véget ért egy korszak a Marvel filmes univerzumban, és egy új indul el a most bemutatott Pókember - Idegenben című filmmel, úgyhogy nem kell olyan nagyon keseregnünk. Főleg, hogy a különböző cégek úgyis mindig ellátnak minket mindenféle, témához kapcsolható extra tartalommal.

A Libri Kiadón belül található Kolibri Kiadó jóvoltából idén tavasztól kezdve már nemcsak a képernyőn vagy játékboltokban találkozhatunk a kedvenc szuperhőseikkel, hanem könyvekkel is gyarapíthatjuk a gyűjteményüket. A nagy sikerű Marvel Studios – Szereplők nagykönyve után újabb különlegességgel készült a kiadó: egy képregény stílusú lexikonnal, amely a Marvel – Amiről tudnod kell és tudni érdemes címmel került a boltok polcaira nem is olyan régen.

Annyira nem vagyok benne a témában, hogy tudjam, igazat állít-e a cím, vagy van-e valami, ami véletlenül, esetleg helyhiány miatt kimaradt az amúgy meglehetősen nagy és tartalmas, 240 oldalas albumból, de az biztos, hogy egyetlen kezdő vagy tapasztalt rajongó könyvespolcáról sem hiányozhat, hiszen sok-sok háttér-információval, érdekességgel és bizarr, de igaz történettel látja el az olvasókat ez a remek kiadvány. Imádom minden oldalát!

A kiadó a Marvel könyvekről:

„A 4 évvel ezelőtti tárgyalások során még azt mondtam és gondoltam, hogy nem elég erős a magyarországi jelenlét, még korai a Marvel könyvekkel számolni. De most, 2019-ben már nem csak gondolom, hanem hiszem is, hogy gyökeresen megváltozott a helyzet és itt az idő! Új korszakba lépett a Marvel Magyarországon. A következő években azon fogunk dolgozni a Marvel Studios jogképviselőjével, hogy a könyvek terén is felzárkózzunk, legyen szó filmes, vagy klasszikus képregényes kiadványokról.” Pap Zoltán, a Marvel könyvek felelős szerkesztője

 

marvel-amirol-tudnod-kell-es-tudni-erdemes.jpg

Marvel - Amiről tudnod kell és tudnod érdemes

Mitől különleges Marvel Kapitány macskája? Hogyan szerezte meg egy béka Thor isteni erejét? Hányféle színben pompázhat Hulk?

A Marvel Könyvek következő része ilyen és ehhez hasonló izgalmas, valamint kevésbé közismert tényeket vonultat fel a Marvel több évtizedes történetéből a képregények stílusát tökéletesen megidézve.

Az Amiről tudnod kell és tudni érdemes egy igazi hiánypótló darab, amely minden képregényrajongó számára kötelező olvasmány.

A könyvet ide kattintva vásárolhatod meg kedvezményesen.

A recenziós példányt a kiadó bocsátotta a rendelkezésemre, amelyért hálás köszönet!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr114931450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása