Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Marvel Studios - Szereplők Nagykönyve

Marvel Studios - Szereplők Nagykönyve

2019. április 25. - Darqo

marvel_konyvek.jpg

Régóta vártam olyan könyvre, könyvekre, albumokra, amelyek a Marvel univerzummal, annak szereplőivel foglalkoznak, és nem képregényekre gondolok, hanem az egyes karakterek kialakulását, élettörténetét részletesen bemutató kiadványokra, és ebben az évben végre megtörik a jég, Pap Zoltán, a Marvel könyvek felelős szerkesztője szerint most jött el az idő idehaza, hogy elárasszanak minket jobbnál jobb könyvekkel.

A Libri Kiadói Csoporton belül a Kolibri Kiadó jóvoltából megjelenő Marvel könyvsorozat nyitásaként egyelőre két kiadványt jelentettek be, az egyik a már kapható Marvel Studios - Szereplők nagykönyve, amely a mai poszt főszereplője, illetve a nyáron érkező Marvel - Amiről tudnod kell és tudni érdemes című album, amelyek sok-sok háttér-információval és érdekességgel látják el az univerzum tapasztalt és a kezdő rajongóit egyaránt.

Ráadásul mindkét könyv az egyik kedvenc külföldi kiadóm, a DK (Dorling Kindersley) jóvoltából állt össze. A brit multinacionális kiadó könyvei remek infografikákkal, hasznos információkkal veszik le a lábaikról a felnőtteket és gyerekeket egyaránt. A Szereplők nagykönyve is tovább örökíti ezt a remek hagyományt, ezúttal is egy izgalmas, és informatív albummal varázsolnak el minden rajongót, és minden valószínűség szerint az Amiről tudnod kell és tudni érdemes című albummal kapcsolatban is ugyanez lesz a helyzet.

„A 4 évvel ezelőtti tárgyalások során még azt mondtam és gondoltam, hogy nem elég erős a magyarországi jelenlét, még korai a Marvel könyvekkel számolni. De most, 2019-ben már nem csak gondolom, hanem hiszem is, hogy gyökeresen megváltozott a helyzet és itt az idő! Új korszakba lépett a Marvel Magyarországon. A következő években azon fogunk dolgozni a Marvel Studios jogképviselőjével, hogy a könyvek terén is felzárkózzunk, legyen szó filmes, vagy klasszikus képregényes kiadványokról.” Pap Zoltán, a Marvel könyvek felelős szerkesztője

A Marvel Studios - Szereplők nagykönyve című 175 oldalas albumban olyan főbb karakter leírását megtaláljuk, akik a Marvel moziuniverzum eddig bemutatott 21 filmjében szerepeltek. Muszáj kiemelni, hogy helyszűke miatt tényleg csak a fontosabb szereplők fértek bele a könyvbe, de róluk minden fontosabb részletet és jó néhány érdekességet is megtudhatunk. A Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Idegenben szereplői értelemszerűen nincsenek benne, de ez remélhetőleg azt jeleni, hogy rendszeres időközönként érkeznek majd folytatások a könyvhöz valamilyen formában.

Minden rajongó könyvespolcán ott a helye ennek a remek albumnak!

Sőt, arról is érdemes tudni, hogy elindult a Marvel Könyvek Facebook oldala, ahol minden friss információ megtalálható a könyvekről, filmekről és minden kapcsolódó érdekességről.

marvel-studios-szereplok-nagykonyve.jpg

Adam Bray - Marvel Studios - Szereplők Nagykönyve

Tudj meg mindent kedvenceidről – legyenek aprók, hatalmasok, szupererősek vagy hétköznapi emberek – Vasembertől Pókemberen át egészen Marvel Kapitányig! Ez a könyv segít megismerni a szereplők életén keresztül a Marvel-filmek több mint egy évtizedének történetét. De nem csupán a hősökről esik benne szó: itt megtalálod a nagy hatalmú gonoszokat és követőiket, az álnok kémeket, a bátor katonákat és azokat a hétköznapi embereket is, akik minduntalan belekeverednek a hősök nagyszabású csatáiba.

A könyvet ide kattintva tudod megvásárolni.

 

marvel-amirol-tudnod-kell-es-tudni-erdemes.jpg

Adam Bray - Marvel – Amiről tudnod kell és tudni érdemes

Úgy gondolod, mindent tudsz a Marvel-képregények világáról? Akár igen, akár nem a válaszod, ettől a könyvtől garantáltan eláll a lélegzeted!

Az Amiről tudnod kell és tudni érdemes izgalmas és kevésbé közismert tényeket vonultat fel a Marvel-képregénysorozatok több évtizedes történetéből. Hány színvariációja létezik Hulknak, mitől olyan különleges Marvel Kapitány macskája, és miként tett szert egy béka Thor mitikus erejére? Ebből a csodás, képregények stílusát idéző könyvből megtudhatod!

A könyvet ide kattintva tudod megvenni.

A recenziós példányokat a kiadó bocsátotta/bocsátja rendelkezésemre, amelyért hálás köszönet!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4914781552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása