Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tervezz borítót és nyerj ajándékcsomagot / DOT for You -  PURE IRKA mini 2019

Tervezz borítót és nyerj ajándékcsomagot / DOT for You - PURE IRKA mini 2019

2019. január 30. - Darqo

01.png

A DOT for You egy nem mindennapi pályázatot indított a közelmúltban. Arra kérik az egyediség kedvelőit, hogy engedjék szabadon a fantáziájukat, és készítsék el a saját maguk által díszített PURE IRKA mini 2019 határidőnapló borítóját, a nyertes pályaműveket pedig értékes ajándékcsomagokkal jutalmazzák.

A hazai design márka egyedi papírtermékek tervezésével és gyártásával foglalkozik. A fémesen csillogó IRKA és IRKA mini 2019-es határidőnaplók mellett most korlátozott ideig elérhető a PURE IRKA mini 2019 névre keresztelt változat is.

A különleges kiadással nemcsak a végletekig letisztult minimalizmus szerelmeseinek kedvez a márka, hanem azoknak a lelkes papírmániásoknak is, akik a hófehér határidőnapló láttán kedvet éreznek magukban arra, hogy valami igazán egyedit alkossanak.

A pályázatban való részvétel feltételei:

  • 1. vásárold meg a webshopunkban a PURE IRKA mini 2019 határidőnaplót 1.990 Forintért,
  • 2. alkosd meg a saját elképzelésed szerint az IRKA mini borítóját, firkáld össze, színezd ki, ragassz rá, vond be textillel, matricával, flitterrel, vagy bármivel, amivel csak akarod, amihez csak kedved van. Engedd szabadon a fantáziádat!
  • 3. Fotózd le,
  • 4. a tárgyról készült 3 db jó minőségű, minimum 72 dpi felbontású képet küldj el erre az e-mail címre: "ugyfelszolgalat@dotforyou.hu",
  • 5. az e-mailben használd ezt a subjectet: "SZÍNEZD KI! IRKA mini 2019 PÁLYÁZAT",
  • 6. az e-mailben add meg a pályázó nevét, email címét.

A pályázat nyereménye 2 db DOT for You termékekből álló ajándékcsomag egyenként 35.000 Ft értékben.

A pályaművekről készült fotókat február 17-én éjfélig várjuk a megadott email címen. A beérkező fotókat a DOT for You márka Facebook oldalán közzétesszük egy nyilvános fotóalbumban. Február 18. és 24. között közönségszavazást indítunk. A legtöbb lájkot kapott pályázat beküldője kapja az egyik ajándékcsomagot. Február 28-án a DOT csapat is választ egy pályaművet. A második ajándékcsomagot a DOT választottja kapja.

02.jpeg

03.jpeg

04.jpeg

05.jpeg

06.jpeg

07.jpeg

08.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6614595398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása