Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Futók kézikönyve

Futók kézikönyve

2018. július 06. - Darqo

futok_kezikonyve_cover.jpg

A futás elképesztő mértékben terjed, ma már milliók űzik világszerte ezt a sportot, amely hosszú éveken át csupán a rendkívül edzett elitfutók körében volt igazán kedvelt. Én mondjuk nem tartozom azok közé, akik futnak, inkább a gyaloglást és a gyors gyaloglás tartom a szívemhez közel álló mozgásformának.

Jobb pillanataimban képes vagyok a Nyugati tértől a körúton át Újbuda-központig gyalogolni, és az is előfordult már, hogy a Hajógyári szigetről sétáltam el szintén idáig, de a közelmúltban megjelent Futók kézikönyve című kiadvány komolyan elgondolkodtatott arról, hogy gyorsabb tempóra is érdemes váltani, annak igencsak jótékony hatásai miatt.

Annyi mindenképpen biztos, hogy ez könyv az én típusomnak is hasznos kiadvány. Akár egyszerűen csak szeretsz nagyokat sétálni, gyorsgyalogolni, akár hobbi futó vagy hivatásos sportoló vagy, mindenki megtalálja benne a neki megfelelő információkat. Ezen felül arról is mindent megtudhatunk, hogy mit kell tennünk, ha szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni magunkból és a legtöbbet megtudni a hatékony felkészülésről és versenyzésről. A számtalan praktikus tanáccsal, rengeteg képpel és illusztrációval telepakolt kiadvány tényleg minden futással kapcsolatos kérdésben hatékony segítséget nyújt.

A tudomány felfoghatatlanul sokféle formában lehet jótékony hatással a testmozgásra és ezen belül a futásra, támogat, hogy a hibákat kijavítva a maximumon teljesítsünk, és legfőképpen, hogy minél nagyobb örömünket leljük a sportban. A testmozgás és esetünkben a futás hatására számos, az anatómiai felépítést és létfontosságú fiziológiai folyamatot pozitív módon érintő változást indíthat el, és ezek a változások nemcsak a teljesítmény javítják, hanem hosszantartó egészségügyi előnyökkel is járnak.

Ezt a könyvet persze nem véletlenül a futóknak dedikálták, ők azok akik a legjobban tudják kamatoztatni a benne rejlő tudást, ettől függetlenül mindenki másnak is jó szívvel ajánlható, hiszen rengeteg érdekes és hasznos információ található benne a mozgás testre és lélekre gyakorolt élettani hatásairól.

A kiadványt az alábbi könyvesboltokban vásárolhatod meg:

Libri

Bookline

Líra

A recenziós példányt a kiadó bocsátotta a rendelkezésemre, amiért hálás köszönet!

futok_kezikonyve.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7613649064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása