Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Trónok harca minden mennyiségben / képregények, könyvek, figurák, dvd-k

Trónok harca minden mennyiségben / képregények, könyvek, figurák, dvd-k

2017. december 14. - Darqo

th_boritokep01.png

Néha úgy érzem, hogy én vagyok az egyetlen, aki még nem látott egyetlen részt sem és nem olvasott egyetlen könyvet sem a Trónok harca sorozatból, pedig ha nem is vagyunk sokan, de azért biztos található még rajtam kívül is néhány ember, aki hasonló cipőben jár.

Nem azért van így, mert az ellenpóluson helyezkedem el, ahol már "csak azért is" távol tartom magam tőle, egyszerűen csak tudom, hogy mennyire addiktív személyiség vagyok. Mindenkitől azt hallottam és láttam, hogy mennyire utálja/szenved tőle/mérges, amikor véget ér egy-egy évad, és látom, hogy milyen lassan készül el a regények folytatása.

Amikor először bámultak rám kikerekedett szemekkel, hogy még nem láttam az első évadot, és kijelentették, hogy muszáj megnéznem, mert imádni fogom, azt pedig mindenféle szenvedések közepette gyűlölöm majd, hogy rengeteg időt kell várni az új évadig, tudtam hogy a legegyszerűbb, ha megkímélem magamat ezektől fölösleges, évenként ismétlődő gyötrődésektől, és megvárom, amíg minden megjelenik vele kapcsolatban, hogy végül egyben tapasztaljam meg a gyönyört.

Serényen gyűjtöm a kiadványokat, könyveket, évadokat és legutóbb például a képregényeket, hogy minden meglegyen, de egyelőre csak távolról csodálom a témát. Sokan biztos azt mondják rám, hogy ez valami perverz dolog, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy a Trónok harca életem legnagyobb könyves/tévés előjátéka, és biztosan tudom, hogy beteljesedés fenomenális lesz.

A Szukist Kiadó gondozásában most megjelent képregények az imádott nyomdaillatuk, a gyors átpörgetés, egy-egy szín, néhány grafika, az elképzelt kalandok miatt külön gyönyört okoznak, a látványuk a polcon a regények és kiegészítő könyvek mellett pedig minden esetben apró örömmorzsaként szolgál. Azt persze nem tudom, hogy meddig bírom visszatartani magam az elolvasásuktól, mert néha nagyon nehéz...

Külön kiemelném a Trónok harca világával foglalkozó egyéb kiadványokat is, amelyek nálam egyelőre szintén érintetlenül várják, hogy beléjük bújjak, de biztos vagyok abban, hogy számtalan érdekes és különleges információval szolgálnak a rajongók számára. Látatlanban is azt mondhatom, hogy ha Trónok harca fan vagy, ott a helyük a karácsonyfa alatt, mert biztosan egytől egyig remek kis kiadványok! Alább megtalálod, hogy miért lelkendezem annyira.

A képregényeket a kiadó bocsátotta a rendelkezésemre, amiért hálás köszönet!

 

th_1-4_csomag.jpg

Trónok harca I-IV. kötet egyben (képregény, keménytáblás)

George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy regényciklusa, melynek első része Trónok harca címen jelent meg, szinte a klasszikus Gyűrűk urához hasonló népszerűségnek örvend; a kötetek világszerte több, mint 15 millió példányban keltek el. A könyvek óriási sikerén felbuzdulva az HBO tévécsatorna 2011-ben kezdte sugározni a regény alapján készült filmsorozatot, melynek pozitív fogadtatása mind a nézők, mind a kritikusok részéről minden előzetes várakozást felülmúlt. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja a képregényt is, mely két kiváló alkotóművész, Tommy Patterson grafikus és Daniel Abraham fantasy-szerző tehetségét dicséri.

A képregények csomagban, 40% kedvezménnyel 11.976 Ft-os áron ide kattintva szerezhetők be.

 

th_filmkonyv.jpg

Bryan Cogman, George R. R. Martin - Trónok harca: Hivatalos filmkönyv

Életrajzok, a történet háttere és gyönyörű fotók, bámulatos képek, a fontos események összefoglalói, érdekes apróságok... Ez a könyv Westeros történelmének igazi kincseskamrája, rendszerezi a cselekmény szálait, világossá teszi a bonyolult összefüggéseket és a családfák segítségével bemutatja a legfontosabb szereplők egymáshoz való viszonyát. Új részleteket fed fel a szeretett vagy éppen gyűlölt karakterekről, múltjukról és motivációikról, valamint a történet sorsfordító pontjairól. Ez a könyv minden részletet és összefüggést a helyére tesz. Ezen felül tartalmazza a sorozat szereplőinek és készítőinek beszámolóját arról, hogyan sikerült megteremteniük Westeros világát, megjeleníteniük George R. R. Martin epikus és hatalma fantasy történetét. A hivatalos filmkönyv több száz fotót tartalmaz a karakterekről a Trónok harca világáról, a díszletekről, a jelmezekről. Interjúkat olvashatunk benne a főbb szerepeket játszó színészekkel továbbá beszámolókat a sorozat forgatásának legemlékezetesebb jeleneteiről. Minden Trónok harca rajongó számára kötelező darab.

A kiadvány 20% kedvezménnyel 5.592 Ft-os áron ide kattintva szerezhető be.

 

th_titkai.jpg

Henry Jacoby - A Trónok harca titkai

Ez a könyv arra vállalkozik, hogy fellebbentse a fátylat a Trónok harca titkairól új megvilágításba helyezve a karaktereket, a történet szálait és a fontosabb eseményeket. A szerzők többek között olyan témaköröket vizsgálnak, mint például Westeros különös lényei, Jaime és Cersei Lannister kapcsolata, vagy az egymással élet-halál küzdelmet vívó westerosi nagyurak jelleme és erényei (vagy éppen ezek hiánya). A Trónok harca titkait olvasva mélyebb betekintést kapunk a Nagy Házak sorsát formáló erők működésébe, jobban megérthetjük, hogy mi motiválta a szereplőket döntéseik során, és lehull a lepel számos olyan titokról is, melyeket csak a sorok közt elrejtett utalások alaposabb elemzésével érthetünk meg.

A kiadvány 30% kedvezménnyel 2.520 Ft-os áron ide kattintva szerezhető be.

 

th_film_es_titkai.jpg

A Trónok harca titkai + Trónok harca filmkönyv egyben 30% kedvezménnyel 7.413 Ft-ért ide kattintva szerezhető be.

 

th_regenyek.jpg

Ha valaki hozzám hasonlóan még nem olvasta a regényeket, de kíváncsi rájuk, akkor újra beszerezheti és ráadásul 30% kedvezménnyel az eddig megjelent 5 könyvet egyben. Katt ide a részletekért.

 

th_regenyek_es_kepregenyek.jpg

Sőt egy olyan lehetőségei is választhattok, amelyben a regények és a képregények is benne vannak, úgyhogy gyakorlatilag minden igényre van megoldás. Katt ide a részletekért.

 

És ha még ez sem lenne elég, ide kattintva Trónok harca színezőkönyvet, a szereplők élethű figuráit és természetesen a dvd-ket is megtaláljátok, hogy teljes legyen a gyönyör.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7313479155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása