Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Star Wars képregények minden mennyiségben

Star Wars képregények minden mennyiségben

2017. november 07. - Darqo

sw08_csomag1_vagott.jpg

Nem kellenek a filmek ahhoz, hogy lázba hozzam magamat, ha a Star Wars-ról van szó, de persze az új mozifilm bemutatója előtti hónapokban azért sokkal élénkebb színezetet kap a rajongás, mint a köztes időkben, amikor csak a polcokat elfoglaló akciófigurákra, könyvekre és képregényekre ránézek.

Kicsivel több mint 1 hónap és megérkezik Az utolsó Jedik, én pedig egyre lázasabban lapozgatom a különböző új kiadványokat. Ezek közül az egyik a zseniális képregény sorozat, amely a Szukits Kiadó jóvoltából jut el a fanatikusokhoz, igényes, kemény táblás változatban.

Utánaolvasva a Star Wars képregények történelmének, döbbenettel szembesültem azzal a ténnyel például, hogy anno ez a sorozat mentette meg a Marvel kiadót a csődtől, sőt sokan úgy fogalmaznak, hogy az egész amerikai képregényipart. Az, hogy ez mennyire jól sikerült, mindenki a bőrén tapasztalja a temérdek zseniális képregény, menetrendszerűen érkező mozifilmek és egyéb hozzájuk kapcsolható mindenfélén keresztül, amelyekbe úton útfélen belebotlunk.

A nagyobb és sokak által kedvelt Dark Horse kiadó által fémjelzett kitérő után 2015-től újra a Marvelhez kerültek a Star Wars képregények kiadásának jogai, akik gyakorlatilag kidobtak mindent a kukába, ami 1991-től, tehát a kitérő alatt történt a messzi-messzi galaxisban. A cselekmények legtöbbjét Az új remény és A birodalom visszavág közötti idősíkra helyezték vissza, amellyel a régi rajongók kedveskednek igazán, de persze újakat is sikerrel szerezhetnek.

Ezt a verziót hozza el mostanában számunkra a Szukits Kiadó, a Star Wars és a Darth Vader sorozatok képében. A kemény-kötésbe burkolt gyönyörű és igényes képregények könnyfakasztóan közel visznek az eredeti trilógia hangulatához, és azt is sikerül elérniük, hogy újra gyereknek érezzem magamat. Megvalósítja azt a régóta dédelgetett gyermeki álmomat, hogy újabb és újabb történeteket láthassak a klasszikus filmek imádott, fiatal főszereplőivel. Számomra ettől válik igazán szerethetővé az egész, amelyet semmilyen pénzért ki nem hagynék!

Eddig 3-3 képregény jelent meg a Star Wars és a Darth Vader sorozatokból, amelyeket egyenként és csomagban is óriási kedvezménnyel lehet beszerezni a kiadótól. Érdemes ezt választani karácsonyi ajándéknak, idősebb és ifjabb rajongók egyaránt imádni fogják!

A recenziós példányokat a kiadó bocsátotta a rendelkezésemre, amiért hálás köszönet!

sw01.jpg

Star Wars 1. - Skywalker lesújt

A Birodalom ellen harcoló felkelők elérték az eddigi legnagyobb győzelmüket: megsemmisítették a Halálcsillagot. Ám a Birodalom ettől még nem bukott meg. Amikor a felkelők következő támadása kudarcba fullad, Hannak és Leiának menekülnie kell, Luke pedig szembekerül magával Darth Vaderrel. Túléli az összecsapást, majd visszatér a Tatuinra abban a reményben, hogy még többet megtud volt mesteréről, Obi-van Kenobiról. Eközben Leia és Han belevágnak egy fontos és veszedelmes küldetésbe. De sikert arathatnak Luke nélkül? Mialatt Luke a Tatuinon kutat, egy új, eddig ismeretlen ellenfél támad rá: Boba Fett...

A kötetet 20% kedvezménnyel 3.672 Ft-os áron ide kattintva tudod megvásárolni.

 

sw02.jpg

Star Wars 2. - Leszámolás a csempészek holdján

Luke többet szeretne megtudni a Jedikről, ezért elindul, hogy felkeresse a coruscanti Jedi Templomot, ám elrabolják a fénykardját, és hamarosan egy börtönben találja magát. Ezalatt Han és Leia nem várt ellenféllel kerülnek szembe: miközben a birodalmiak üldözik őket, Han múltjából felbukkan egy nő, aki személyes okokból bosszút forral ellene. Hannak pedig rövidesen újra a szabadságáért kell küzdenie. Csubakka eközben elszántan keresi Luke-ot, ám egyre fogy az idő: Luke egy kegyetlen bűnöző markába került, és ha a barátai nem mentik meg, akkor be kell lépnie a Halál Arénájába...A kötet mindezeken felül tartalmaz egy különálló részt, amelyben bepillantást nyerünk Obi-van Kenobi tatuini életébe.

A kötetet 20% kedvezménnyel 3.672 Ft-os áron ide kattintva tudod megvásárolni.

 

sw03.jpg

Star Wars 3. - Lázadó börtön

Egy lázadó csapat úton van egy börtönbázis felé egy rendkívül fontos fogollyal. De balszerencséjükre nem ők az egyetlenek, akik a jutalomra áhítoznak... Továbbá megismerünk egy lázadó kémet, aki a Birodalom szívében dolgozik és egy halálosan veszedelmes küldetésre indul. Ezeken felül egy újabb, Obi-van Kenobi naplójából származó történetben bepillantást nyerünk a Jedi mester tatuini életébe. Owen Lars, a párafarmer befogadta ugyan a csecsemő Luke-ot, de nem akarja engedni, hogy Ben a fiú életének része legyen. Most pedig kiderül, hogy mi ennek az oka...

A kötetet 20% kedvezménnyel 3.672 Ft-os áron ide kattintva tudod megvásárolni.

 

sw04_dv01.jpg

Star Wars: Darth Vader 1. - Vader

Palpatine császár a tanítványát, Darth Vadert tartja felelősnek a Halálcsillag pusztulásáért. Vader bosszút akar állni a lázadókon, ám eközben megpróbál fényt deríteni mestere titkos terveire is. Megbíz két fejvadászt, hogy keressék meg a titokzatos, Erő-érzékeny pilótát, aki megsemmisítette a Halálcsillagot, majd maga mellé állítja a zseniális dr. Aphrát. Ezt követően a Geonosisra utazik, hogy szert tegyen egy saját hadseregre, amivel megtámadhatja azt az erődöt, ahol egy Cylo nevű kutató fénykardot forgató kiborgokkal kísérletezik...Csakhogy maga a császár is megjelenik a színen, és Vadernek harcolnia kell a becsületéért és az életéért. Az ellenfelei pedig nem mások, mint Cylo fejlett technológiákkal megerősített, gyilkos teremtményei...

A kötetet 20% kedvezménnyel 3.672 Ft-os áron ide kattintva tudod megvásárolni.

 

sw05_dv02.jpg

Star Wars: Darth Vader 2. - Árnyak és titkok

A fejvadászok támadásba lendültek, Vader pedig új feladatot kap az uralkodótól, amit egyedül kell elvégeznie. Vajon sikerül végrehajtania a küldetését? Darth Vader és doktor Aphra továbbra is szövetségesek – de meddig tarthat az együttműködésük? És ki lehet Tagge titokzatos, új ügynöke? Egy dolog biztosnak tűnik: ha Aphra nyomozása, amit Vader megbízásából végez, összeütközésbe kerül Vader nyomozásával, amit a császár megbízásából végez, az eredmény csakis halálos lehet!

A kötetet 20% kedvezménnyel 3.672 Ft-os áron ide kattintva tudod megvásárolni.

 

sw06_dv03.jpg

Star Wars: Darth Vader 3. - A shu-toruni háború

A Shu-Torun lakói fellázadtak, és ezt a Birodalom semmiképpen sem tűrheti el. Darth Vadernek jut a feladat, hogy egy csapásmérő erőt vezessen a bolygó ellen és ezzel esélyt kap rá, hogy visszaférkőzzön a császár kegyeibe is. De vajon kik fognak Vader mellé állni a háborúban? Ismét bizonyítást nyer, hogy az ő oldalán harcolni sokkal bölcsebb, mint ellene fordulni. Ez az a lecke, amit a Shu-Torun ércbáróinak még meg kell tanulniuk...

A kötetet 20% kedvezménnyel 3.672 Ft-os áron ide kattintva tudod megvásárolni.

 

sw07_kulonszam.jpg

Star Wars különszám - Vader lezuhan

Darth Vader magányosan hajtja végre titkos küldetését, amikor váratlanul szemtől-szemben találja magát egy lázadó flottával, és az összecsapás során lezuhan egy közeli bolygón. Sikerül a felkelőknek kihasználniuk a lehetőséget, hogy megszabaduljanak az egyik legnagyobb ellenségüktől – vagy megtapasztalják a sötét oldal pusztító hatalmát? A Sith nagyúr lezuhant ugyan, de még nem győzték le. A korábbi részek összes szereplője felbukkan újra: Luke, Vader, Leia, Aphra, Han, C-3PO, Artu, Triplazéró és BT-1. És két vuki vív egymással hajmeresztő párviadalt: Csubakka és Black Krrsantan!

A kötetet 20% kedvezménnyel 3.672 Ft-os áron ide kattintva tudod megvásárolni.

 

sw08_csomag1_vagott.jpg

Akár csomagban is megvásárolhatod a kiadványokat, jelentős, 30%-os kedvezménnyel 22.491 Ft-os áron, a csomag tartalma: Star Wars: 1-3. + Darth Vader 1-3. + Star Wars különszám - Vader lezuhan. Ha szeretnéd megvásárolni, ide kattintva teheted meg.

És végül, de nem utolsósorban előrendelhető státuszban vannak a sorozatok 4. részei:

sw09.jpg

Star Wars 4. - A Harbinger utolsó útja

Tegyünk egy sétát a sötét oldalon Kreel őrmesterrel és néhány elit rohamosztagossal a Harbinger csillagromboló fedélzetén! Egy szinte elpusztíthatatlan fegyver... Egyben a felkelők legújabb tervének fontos célpontja. Luke Skywalker, Han Solo és Leia hercegnő, akik sosem riadnak vissza a veszélytől, elhatározzák, hogy a Harbinger következő útja az utolsó lesz! Csakhogy Kreelt és alakulatát arra képezték ki, hogy leszámoljanak a felkelőkkel, méghozzá a lehető legkíméletlenebb módon. Kezdődjön a harc! Továbbá: Jabbának, a huttnak akad egy kis problémája, és felbéreli Black Krssantant, a vuki fejvadászt, hogy oldja meg az ügyet. Viszont, ehhez egy, a sivatagban élő, öreg remetének is lesz pár szava. Végül pedig, R2-D2-nek egyedül kell boldogulnia egy sürgős intézkedést igénylő helyzetben...

A kötetet 30% kedvezménnyel 3.213 Ft-os áron itt tudod előrendelni.

 

sw10_dv04.jpg

Star Wars: Darth Vader 4. - A játszmák vége

Darth Vader egy ideje már a saját titkos tervei megvalósításán dolgozik, de most elérkezett a végjáték ideje. Thanoth felügyelő megdöbbentő információkra bukkan, ám úgy tűnik, hogy Vader kiállta a mestere próbáit. A császár visszafogadja a kegyeibe, de így sem adja fel terveit. Mialatt a gyilkos droidok, Triplazéró és BT a pusztítás útját járva teljesítik a saját küldetésüket, a birodalmi szuper csillagromboló, az Executor is megsérül, de hamarosan ismét bevethető lesz. Eközben Vader több csatát vív Cylóval, a kibernetikus zsenivel, és ezek során önmagával is szembe kell néznie. Erő-látomásba veszve vívódik: vajon inkább gép-e már, vagy még mindig ember? Vissza tudja még küzdeni magát a szakadék pereméről, hogy bevégezze küldetését és a titkos machinációit?

A kötetet 30% kedvezménnyel 3.213 Ft-os áron itt tudod előrendelni.

 

sw11_csomag2.jpg

Ez utóbbi két kötetet akár 40% kedvezménnyel 5.508.-Ft-os áron előrendelheted, ha ide kattintasz.

 

sw12_csomag3.jpg

Ha pedig egyáltalán nincs meg még egyik kötet sem, de szeretnéd mindegyiket beszerezni, akkor 40% kedvezménnyel 24.786 Ft-os áron tiéd lehet mindegyik. Ez a legolcsóbb változat, katt ide érte!

 

Ja, és ha menthetetlen rajongó vagy, mint én, akkor mindenféle Star Wars könyvet, képregényt és albumot mindenféle kombinációban beszerezhetsz, ide kattintva.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7913199271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása