Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Erotikus nyalókák a Kámaszútra világából

Erotikus nyalókák a Kámaszútra világából

2015. január 28. - Darqo

kamasugar01.jpg

Massimo Gammacurta olasz születésű, New Yorkban élő konceptfotós, multimédia művész nyalókáival kapcsolatban sosem lehet igazán eldönteni, hogy saját készítésű, valódi finomságokról van szó vagy csak digitális trükk áldozatává teszi a nézőt. Mindenesetre legújabb, erotikával túlfűtött nyalókasorozatában a Kámaszútra világába kalauzol el minket.

Kézenfekvő, hogy a szex és az édesség témakörét időről időre összemossák valamilyen formában a művészek, úgyhogy nem lepődtem meg, hogy a korábbi projektjei után Gammacurta is elmerészkedett erre a területre. Ahogy a címe azonnal elárulja, a KamaSugar című sorozatban olyan nyalókákat találunk, amelyek különböző szexuális pozíciókban élvezkedő párokat formáznak.

Ha nyitott vagy a hasonló nyalánkságokra, érdemes megnézned Joseph Marr ausztrál művész szintén cukorból készített szintén erotikus szobrait.

kamasugar02.jpg

kamasugar03.jpg

kamasugar04.jpg

kamasugar05.jpg

kamasugar06.jpg

kamasugar07.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr857079191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása