Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Legózz csokival!

Legózz csokival!

2014. szeptember 15. - Darqo

chocolate lego01.jpg

Akihiro Mizuuchi japán illusztrátor, designer eljátszadozott a gondolattal, hogy vajon milyen hatást váltana ki az emberekből, hogy a világ legjobb dolgai közül kettőt, pontosabban a csokoládét és a Legót ötvözné valamilyen formában. Arra egyáltalán nem számított, hogy a kész termékről készített képek futótűzként terjednek majd a neten.

Az ötlet állítólag akkor született meg a fejében a jelenleg Shizuokában élő és alkotó tervezőnek, amikor barátaival közös Valentin napi tradíciójuk (miszerint egy japán anime sorozat, a Mobile Suit Gundam szereplőit készítik el egymás számára csokoládéból) legújabb darabján gondolkodott.

Ahogy lefelé görgetve a fotókon is látjátok majd, a prototípus-kollekció egyes darabjai az eredeti játékhoz hasonlóan szintén összeilleszthetőek, bár az persze kérdés, hogy az ilyen vékonyka csokidarabok mennyire törékenyek, és az is, hogy milyen hamar olvadnak szét a kezeink között. Ha ráKuglizol, számtalan példát találni arra, hogy csokiból, illetve különböző élelmiszerekből Legót, legótéglát próbálnak készíteni, de nagyon úgy néz ki, hogy egyelőre eddig ez az egyik legjobban megtervezett és kivitelezett változat. Szerintem.

Sajnos egyelőre kereskedelmi forgalomban nem kapható a csokilegó, de elég erős a gyanúm, hogy nem kell túl sokáig várnunk arra, hogy elkapkodhassuk a boltok polcairól.

chocolate lego02.jpg

chocolate lego03.jpg

chocolate lego04.jpg

chocolate lego05.jpg

chocolate lego06.jpg

chocolate lego07.jpg

chocolate lego08.jpg

chocolate lego09.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr316668319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása