Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A kaja nem az, aminek látszik

A kaja nem az, aminek látszik

2014. március 17. - Darqo

Hikaru Cho01.jpg

Ebédhez közeledve nem is lehetne stílusosabb témát találni annál, mint amit Hikaru Cho prezentál számunkra „It’s not what it seems” című folyamatban lévő sorozatában. A japán művésznő profi ételillúziókat készít egyszerű akril festék segítségével. Ötletének zanzásított lényege, hogy a különböző élelmiszereket mássá festi át, például, ha azt hiszed, hogy az első képen kígyóuborkát látsz, tévedsz...

 

...ez ugyanis egy banán, aki kígyóuborkának képzeli magát. A nem régiben indított sorozatban eddig három alkotás készült el, a banános történet mellett még megtalálható egy ál-mandarin, valamint egy kamupadlizsán is.

 

Nem annyira ebédhez való, meredekebb és bevállalósabb, azonban végtelenül ötletes és profin elkészített testfestéseit is érdemes ám megnézni a weboldalán.

Hikaru Cho02.jpg

Hikaru Cho03.jpg

Hikaru Cho04.jpg

Hikaru Cho05.jpg

Hikaru Cho06.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr35860013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása