Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Urbanista, ami a fület illeti - London

Urbanista, ami a fület illeti - London

2014. március 12. - Mocca

london Pro9.jpg

Harmadik napjához érkezett az Urbanista fül és fejhallgatókat bemutató sorozatunk. Be kell vallanunk, ahogy haladunk előre, egyre nehezebb helyzetben vagyunk, hiszen előző San Francisco és Paris fülesekről szóló posztjainkban ami jóságot el lehetett mondani az alig néhány éves múltra visszatekintő, ám annál innovatívabb stockholmi cégről, azt tulajdonképp megtettük, és a termékpaletta képzeletbeli ranglétráján egy szintet feljebb kúszva a London fülhallgató esetében továbbra is „csak” ódákat tudunk zengeni.



img_about_company.png



Mint azt korábban már írtuk, az Urbanista „city guide” szériában szereplő termékeknél a vájt fülűek igényét is kielégítő hangzásélmény mellé jól átgondolt random, ám az adott városhoz valamivel kapcsolódó filozófia is jár. A London itthon három (fluffy cloud/fehér, gun metal/ fekete-ezüst és red snapper/piros-fekete) színben kapható. Engem ez utóbbival leptek meg. Kézbe véve az első meglepi a londoni „doubel decker”-ek színvilágát idéző dobozka, melybe, mint két elegáns mandzsetta süppedt diszkréten új játékszerem.



A maradék meglepetés? Az meg akkor ért, mikor az elmúlt egy hetemre visszatekintve konstatáltam, nem csak az utcán, hamisítatlan uk garage-al a fülemben érzem vele magam elég jól, de



pizsamának is menő...



WP_20140312_14_51_52_Pro.jpg



bg_banner_london13.jpg

maxresdefault.jpg

img_product_london13_rshf_big_1024x1024.jpeg


london Pro9.jpg

 

urbi san francisco.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr95856412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása