Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nyalánkságok 3D nyomtatóval

Nyalánkságok 3D nyomtatóval

2013. július 24. - Darqo

cukornyomtatás01_resize.jpg

Kyle és Liz von Hasseln Los Angeles-i építészek agyszüleménye a „The Sugar Lab”, amely high-end ehető tárgyak gyártására szakosodott a modern 3D-s nyomtatási technológia segítségével. Ahogy a címe is elárulja, cukorból (plusz víz és alkohol hozzáadásával) készülnek a különleges dizájndarabok, a hagyományos 3D nyomtatáshoz hasonló eljárással.

 

Az általuk készített szobrokat tulajdonképpen bármilyen eseményen, például esküvőkön tortadíszként, egyszerű asztaldíszként vagy éppen egy sima délutáni kávézáshoz is használhatunk, bár nyilván ez utóbbihoz talán kicsit drága lehet egy-egy ilyen alkotás...

 

A Dél-Kaliforniai Építészeti Intézet friss diplomásai remélik, hogy a jövőben különböző ízesítésű szépségekkel is jelentkezhetnek és még bonyolultabb formák készítésére is alkalmas lesz az általuk kifejlesztett kütyü. A projektről bővebben itt olvashattok angolul, illetve érdemes Facebookos oldalukat is követni a friss információkért!

cukornyomtatás02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr145411814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása