Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy művészházaspár és a vajfétis

Egy művészházaspár és a vajfétis

2013. január 09. - Darqo

jim victor01_resize.jpeg

A blog rendszeres olvasói számtalan alkalommal találkozhattak már nálunk szokatlan anyagokból készült művészeti alkotásokkal. Jim Victor és felesége, Marie Pelton csak egy azok közül, akiknek a közelmúltban sikerült meglepnie a netes társadalmat, de legalább sikerült nekik és már ez is valami...

 

A kreatív duó a konyha helyett a munkahelyen használja a vajat. Időt és energiát nem spórolva ebből a könnyen formázható anyagból készítik el életnagyságú szobraikat és életképeiket, már több mint 11 éve.

 

Az amerikai művészházaspár portfóliójában egyébként más, alapjáraton étkezéshez használt anyagokból készített szobrok is szerepelnek. Jim Victor 30 évre visszatekintő karrierje alatt csokoládéból, zöldségekből és sajtból is készített már életnagyságú alkotásokat. Munkái/munkáik olyan neves újságokban szerepeltek, mint például a New York Times, Philadelphia Magazine, Der Spiegel, valamint végigturnézták velük az egész Egyesült Államokat.

jim victor02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr735003852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása