Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tömegben elkövetett bohóckodás egy trambulinon, az felettébb jó dolog! - Fast Track // Salto Architects

Tömegben elkövetett bohóckodás egy trambulinon, az felettébb jó dolog! - Fast Track // Salto Architects

2012. december 07. - Mocca

Archstoyanie-festival-2012-Fast-Track-Salto-Architects-5.jpg

Moszkvától száz kilométerre délnyugatra, az Ugra folyó bal partján fekvő Nicola-Lenivets park 2006-óta ad otthont az Archstoyanie fesztiválnak. Az évről évre fokozódó nemzetközi érdeklődést, valamint egyre nagyobb sajtóvisszhangot kiváltó esemény a kísérletező kedvű kortárs építészek és művészek "ötleteldéje", ahol a résztvevők tét nélkül, így bátran engedhetik szabadon fantáziájukat, persze annak reményében, hogy innovációjukra valamelyik „nagy kutya” egyszer talán felfigyel…



Az idei év egyik legérdekesebb ötletével, a > Fast Track < címet viselő installációval egy tallinni bázisú iroda, a Salto Architects jelentkezett. A mintegy 52 méter hosszan kifeszített tükörfényes fekete csíkkal az észt építészek az átmeneti infrastruktúrák fontosságára kívánták felhíni a figyelmet, kihangsúlyozva: a tömegben elkövetett bohóckodás egy trambulinon bizony felettébb jó dolog! Az összetartozást erősítő közvetlen hatás miatt pedig miért ne lehetne egyre több belőlük, akár az erdőkben…?



Fast-Track_01.jpg

02.jpg

tumblr_manka9FlIW1r664qfo3_r1_400.png

01.jpg

Fast-Track_photo_02.jpg

Archstoyanie-festival-2012-Fast-Track-Salto-Architects-5.jpg

via: salto.ee

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr634953045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása