Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ősz + tökéletes ajtótámasz = falevél

Ősz + tökéletes ajtótámasz = falevél

2012. október 10. - Darqo

Ajtótámasz01.jpg

Most, hogy már tényleg, komolyan, nagyon-nagyon és végérvényesen búcsút kell inteni a nyárnak, valamint kényszerűen jól hozzászokni az őszhöz, épp itt az ideje a ráhangolódásnak. Tudom, ezt már korábban is meg lehetett volna tenni, de nálam csak mostanában tudatosul a dolog, pont akkor, amikor a mínuszhoz közeli éjszakai hőmérsékletek ellentmondást nem tűrően bújnak befelé a pólóm alá.

 

És ha már ősz, meg hideg, meg eső, meg szél és lakásba szorulás, akkor érdemes feldobni a hangulatunkat néhány aprósággal! Alap a forró csoki és/vagy tea elfogyasztása hernyó-szerűen bebugyolált állapotban a kanapén, épp valami jó film megnézése közben, de azért gondolkodhatunk még másban is. Például néhány ötletes lakberkiegészítőben. Találtam is egy tökéleteset, a falevél formájú ajtótámaszt, csak, hogy a süvöltő szelek ne tudják becsapkodni az ajtókat.

 

A készítő, forgalmazó cég a 2004-ben alapított thaiföldi Qualy, akik amúgy is a jópofa lakbercuccaikról híresek. Több színben kapható ajtókitámasztó-falaveleiket itt lehet beszerezni egy magyar cégtől, itt pedig az Amazontól.

Ajtótámasz02.jpg

Ajtótámasz03.jpg

Ajtótámasz04.jpg

Ajtótámasz05.jpg

Ajtótámasz06.jpg

Ajtótámasz07.jpg

Ajtótámasz08.jpg

Ajtótámasz09.jpg

Ajtótámasz10.jpg

Ajtótámasz11.jpg

Ajtótámasz12.jpg

via: beautiful life

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr204828624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása