Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Esőízlelő fakéregszobor

Esőízlelő fakéregszobor

2012. október 02. - Darqo

Bár filozófiáról, politikáról és gazdaságról tanult olyan rangos iskolákban, mint például az Oxford Egyetem és a Londoni Gazdasági Iskola, Anna Gillespie karrierje nem egy íróasztal mögött folytatódott. Tanulmányai befejeztével beutazta a világot, öt évig pedig non-profit cégeknek dolgozott, ami végül meggyőzte őt arról, hogy lehet máshogyan is élni az életet.

 

1992-ben döntött úgy, hogy főállású szobrász lesz belőle. Miután kitanulta a kőfaragást, Nigel Knostam szobrász és fafaragó mester segítségével folytatta az elmélyülést a témában. Végül Cheltenham-ben szerezte meg a mesterfokozatot képzőművészet-és média területen.

 

Munkája során sok anyagot kipróbált, köztük a képeken látható, Taste the Rain című szobornál például fakéreggel kísérletezett. A vegyes technikával készült életnagyságú (közel 2 méter magas) emberi alak bőréhez használta a szokatlan anyagot. Így egyre közelebb az igazi ködös, esős őszhöz, az égre néző, behunyt szemű, kitátott szájú, esőízlelő férfiszobor éppen stílusos lesz. Ti meg szoktátok kóstolni az esőt/havat?

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr354815174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása