Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Giga könyvportré Mike Stilkey-tól

Giga könyvportré Mike Stilkey-tól

2012. augusztus 06. - Darqo

Mike Stilkey (korábban) ezúttal nem aprózta el a dolgokat, vagyis de, és mégsem. Mindennek az alapja a korábbiakhoz hasonlóan most is a megunt könyvek újrahasznosítása és újragondolása volt egy másfajta művészeti alkotássá, azonban sokkal nagyobb kihívás elé állította saját magát. Most nem „csak” néhány könyvet használt föl festményéhez, legújabb „timburtonös” könyvportréjához, hanem több ezret.

 

A hongkongi Time Squre-en található 12 emeletes bevásárló-és irodaház komplexum földszintjén építgette fel az apró pixelekként funkcionáló, megfelelő árnyalatúra festett könyveket, több mint 7 méter magasan.

 

A művész július 9-én megnyílt Full of Smiles and Soft Attentions című egyéni kiállításán bemutatott óriásfestmény az idáigi legnagyobb a sorozatban, és több másik, kisebb és nagyobb könyvfestmény kíséretében (sajnos csak) tegnapig lehetett megtekinteni a helyszínen.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr694687151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása