Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szobrok...könyvekből

Szobrok...könyvekből

2010. május 16. - Mocca

Ha évek óta itt-ott porosodó, de nem megunt könyveidhez annyira ragaszkodsz, hogy nincs szíved bagóért eladni őket egy antikváriumnak (ami nagy kegyesen alig vásárol), és szeretsz otthon kreatívkodni, skiccelni vagy csak úgy, amatőr üzemmódba kapcsolva egy pemzlivel maszatolgatni, akkor akár példát is vehetsz a Los Angeles-i művész Mike Stilkey-ről.

Önarckép babafejjel, pinkylufival és medvével...

Az úriember ugyanis, néhány ecsettel, akril festékkel és színes grafitceruzával valami teljesen egyedi kompozíciókat, könyvekből szobrokat készít! Elsőre nekem rögtön olyan „timbörtönösen dark” a stílus, és éppen emiatt nagyon bejövős is.

Az ötlet zseniális, de a technika különösebb előképzettséget nem igényel.

A recept a következő: elhatározás, szaladgálás fel padlásra, nyekergő fedelű bőröndökben évek óta ott alvó könyvek felébresztése, porcicáktól való megszabadítása. A már ismét tiszta könyveket, mérettől függetlenül halmozd egymásra, magasság tetszőleges. Végy egy kisebb doboz akrilfestéket, ha színekre vágysz, akár többet is, ragadj meg egy kisebb ecsetfélét, majd „openyourmind”! Innentől kezdve affinitásodtól és képzelőerődtől függően, kizárólag a fantázia szabja a határokat és garantált az unikvitás...

Az elején rendkívül felelőtlenül kihagytam a recept egyik alapvető, egyfajta eszenciáját adó összetevőjét, a SÖR-t!

Az egész végén aztán jöhet a jól megérdemelt lazítás is...

 

via: fecalface

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr262007182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása