Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Természetközeliség patacipővel

Természetközeliség patacipővel

2012. július 02. - Darqo

Maskull Lassarre kanadai művész a korábbiakhoz hasonlóan most újabb figyelemfelkeltő furcsaságokkal jelentkezik (előző posztjaink itt és itt). Azt nem tudom, hogy a patacipő elnevezés francia nyelven is létezik-e, mindenesetre Lassarre Outliners című folyamatban lévő projektjében valódi patanyomokat és egyéb állatlábnyomokat generáló cipőtalpakat farigcsál gumiból, használt cipőkre.

 

A jávorszarvas, medve, őz, nyúl és egyéb állatok lábnyomait utánzó talpakkal télen bizony simán azt a benyomást lehet kelteni a gyanútlan járókelőkben, hogy a vadon élő állatok jól betévedtek a városba. Néhány lábnyom esetében a parafaktor, a többiben természetközeliség érzete, az egészben pedig a humor és a kreativitás mértéke igen magas, úgyhogy nagy-nagy piros pont ismét a készítőnek. A téli képekért pedig külön köszönet ebben a hőségben!

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr154622521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása