Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Történelmi alakok pirítósokon - ‘Playing with your Food' by Tibi Tibi Neuspiel

Történelmi alakok pirítósokon - ‘Playing with your Food' by Tibi Tibi Neuspiel

2012. június 15. - Darqo

Jó ebédhez szólnak a most következő pirítósok, bár a készítő által választott (nem csak) történelmi alakok és témák, valamint a megvalósításuk egyáltalán nem tartoznak a könnyen emészthető, kedélyjavító kategóriába.

 

Tibi Tibi Neuspiel leginkább humoros munkáiról, különleges viaszszobrairól ismert művész, aki Toast című sorozatában a korábbiaktól eltérően inkább más alapanyaghoz fordult, és igen erős, elgondolkodtató és néhány esetben felkavaró szobrokat készített. A torontói szobrász, előadóművész vegyes technikával készített pirítós szobrai között nem csak a golyóval átfúrt, lekvárral és/vagy ketchuppal bekent fejű JFK és Oswald portrépárosítás az egyedüli meglepő darab, hanem többek között megtalálhatjuk a penészes arcú OJ Simpson, Nicole Brown portrét is, sőt, egy szemetesvödörnyi Adolf Hitler pirítóst is.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr334584211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása