Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Te tudod mit eszel...? - Greenpeace kampány a skorpiórépa és társai ellen...

Te tudod mit eszel...? - Greenpeace kampány a skorpiórépa és társai ellen...

2012. június 14. - Mocca

skorpiórépa.jpg

Egy jó szövegíró aranyat ér! Nem kizárólag az anyagi sikerek, de sok esetben a legalább annyira fontos szakmai elismerések záloga is. Egy frappánsan megfogalmazott mondat, akár évekre szóló megbízásokat is hozhat a konyhára. A kreatív és reklámügynökségek persze tisztában vannak ezzel, nem is röstellnek egy-egy sztár copywriterért annyit pénzt kiadni, mint a Barca mondjuk Messi-ért, aki pedig sokszor fel sem tűnik, hogy a pályán van, ám az utolsó pillanatokban még a kétkedőket is meggyőzve tud visszaigazolni egy-egy meccset eldöntő találattal...

 

Te tudod mit eszel?

 

Az orosz BBDO mindenféle díjakkal már korábban is elhalmozott szövegírója Tany Moseeva teszi fel a „tyúk az eszem, mert tök mindegy mit eszem” embermasszának szóló, lényegre törő kérdést, a Greenpeace génkezelt/módosított zöldségek elleni kampányában, utalva a fogyasztók előtt ismeretlen tényre: a paradicsommal, kukoricával, borsóval vagy répával tudtunk nélkül kísérőként, sok esetben valami egészen mást is leküldünk gyomrunkba! Szemezgetve a sokkoló étlapról: pl. lepényhal, skorpió és rovar géneket...!

 

02.jpg

tücsökborsó.jpg

skorpiórépa.jpg

via: behance.net

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr204587418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása