Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bringaláncból csavart meztelen testek

Bringaláncból csavart meztelen testek

2012. március 06. - Darqo

Seo Young Deok nem az első és valószínűleg nem is az utolsó művész azok közül, akik a bringák valamilyen alkatrészért használják fel szobraik elkészítéséhez. Hogy mi teszi számomra mégis említésre méltóvá azon kívül, hogy baromi jól néznek ki a szobrai? Nos, az, hogy csak és kizárólag bringaláncból csavarja/formálja a figuráit. Bele sem merek gondolni, hogy hány ezer méter alapanyagra lehetett idáig szüksége...

 

Az meztelen emberi alakokat, torzókat előnyben részesítő koreai művész tavaly október 26. és október 31. között mutatkozott be a szöuli INSA / Arko Művészeti Központban megrendezett, Dystopia című egyéni kiállításán, idén pedig az isztambuli SODA Művészeti Galériában próbál meg rajongókat szerezni.

 

Nehezen tudom elképzelni, hogy a jövőben nem kap még ezercsillió meghívást és megjelenési lehetőséget a különböző nemzetközi galériáktól és múzeumoktól, hiszen a neves brit szobrász, Anthony Gormley alkotásaira tett erőteljes utalásokkal átitatott aprólékosan és szépen kidolgozott szobrok messze kiemelkednek az átlagból.

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr774278286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása