Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy falak nélküli svéd suli, rengeteg laptopos gyerekkel, meg egy mozival - Vittra Telefonplan/Stockholm

Egy falak nélküli svéd suli, rengeteg laptopos gyerekkel, meg egy mozival - Vittra Telefonplan/Stockholm

2012. február 13. - Mocca

 

Ha semmi másból, csak a fényviszonyokból kellene kitalálni, akkor sem lenne nehéz dolgunk biztosan jó választ adni a kérdésre: a képek vajon melyik hazai iskolában készülhettek? És nem kedves szülők, sietni sem kell nagyon, ha a gyermeket ilyen, vagy ehhez hasonló suliba szeretnék beíratni. A nyár végéig van még idő bőven, a repjegyet viszont nem ártana időben lefoglalni! A delegációhoz meg csatlakozhatna, akár néhány oktatásügyben potens személy is...

 

Svédországban ugyanis tombol a neoliberalizmus szelleme! Az új oktatási rendszer részeként az iskolákban nincsenek falak, osztályzás, iskolapadok, 45 perces órák. A Vittra nevű projektben 30 darab falak nélküli iskolát építettek országszerte. A képeken látható Telefonplan nevű suli Stockholmban van, a látványterveket és a fotókat Rosan Bosch építész készítette.

 

via: roschanbosch.com, businessinsider.com, ingatlanmenedzser.hu, impactlab.net

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr494101520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása