Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

2011 legjobb lemezborító-arcai

2011 legjobb lemezborító-arcai

2012. január 05. - Darqo

Talán Christian Marclay multifunkciós művész munkáinak is köze lehet ahhoz, hogy három évvel ezelőtt mém született. Ekkor ötletes alkotásaihoz hasonló képek kezdték ellepni a netet, egy kicsit más, a közösségi igényeknek megfelelően enyhén átalakított, de azért könnyen beazonosítható formában.

 

A Sleeveface nevű oldal nap mint nap bizonyítja, hogy a Zemberek szeretnek a fejük, illetve egyéb testrészeik előtt lemezborítóval pózolni. Egyik kedvenc oldalunk, a My Modern Metropolis pedig összeállított egy Best Of válogatást a szerintük legjobb 2011-es képekből. Míg egyesek teljesen pontosan követik a vonalakat, mások játékosan fogják fel a dolgot, faji, nemi határokat átlépve. Melyik művészt és melyik albumát válasszuk? Mit vegyünk fel, hogyan pózoljunk, hova tegyük a kezünket? Fontos kérdések ezek, a képeken látható válaszok pedig sokat elárulnak a kreativitás határtalanságáról.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr623488618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása