Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ezért a cuccért mi még a durci bögyöst is meg tudjuk bocsájtani! - Light Forest

Ezért a cuccért mi még a durci bögyöst is meg tudjuk bocsájtani! - Light Forest

2012. január 02. - Mocca

Régebben inkább szégyenlősen takargattuk. Lett légyen az csipkés, pöttyös, kockás, gombás vagy épp szarvasos matéria, a lényeg az volt, hogy a hozzánk érkező előtt nehogymábeégjünk e csúfságok miatt. Ma meg – jobb később, mint soha - kezdünk észhez térni, és lerántani róluk az évek alatt időközben besárgásodott lepleket. És mennyire jól is tesszük!

 

Ilyen vagy olyan csöveinkről van szó. Azokról, amelyek szinte majd' minden lakásban ott kígyóznak, és amelyeken keresztül érkezik, általában nagyon messziről négy falunk közé a komfortjavító meleg, a víz, a gáz, stb....

 

Amióta az ipari stílus ki tudja hányadik reneszánszát éli, egyre inkább kezdi visszafoglalni jól megérdemelt pozícióját az úgynevezett trendi belterek között a rá jellemző borostásabb megoldásokkal együtt.

 

Erre itt is van rögtön egy példa, a Nathan Wierink és Tineke Beunders dizájnerpáros [Ontwerpduo] Light Forest világításkoncepciója, mely az összes RAL színben rendelhető, továbbá a végtelenségig bővíthető, és akiknek ezért a cuccért mi még a dafkedurci bögyöst is meg tudjuk bocsájtani!

 

fotók: az Ontwerpduo engedélyével közölve

 

via: ontwerpduo.nl

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr73513739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása